Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 26, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Οι ONIRAMA πραγματοποίησαν εκρηκτική πρεμιέρα το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στο Camorra!

Οι ONIRAMA πραγματοποίησαν εκρηκτική πρεμιέρα το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στο Camorra!
  • On November 17, 2014

ONIRAMA live στο νέο hot spot της πόλης, Camorraκάθε Παρασκευή και Σάββατο, από 15 Νοεμβρίου.

Οι ONIRAMA πραγματοποίησαν εκρηκτική πρεμιέρα το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στο Camorra μονοπωλώντας το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της Αθήνας!

Το πιο δυναμικό συγκρότημα παρουσίασε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Το ριζικά ανακαινισμένο Camorra (πρώην Kahlua) κατακλύστηκε από τους φίλους των ONIRAMA που από νωρίς σχημάτισαν ουρές στην οδό Αμερικής, διακόπτοντας την κυκλοφορία και διασκέδασαν με τις αγαπημένες επιτυχίες τους, αλλά και με διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Η εναλλακτική μουσική πρόταση στο κέντρο της Αθήνας (Αμερικής 6 & Πανεπιστημίου, Κολωνάκι) κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο για το εκρηκτικό πρόγραμμα του πιο δυναμικού συγκροτήματος, όσο και για τον ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο εμπνευσμένο από άρωμα Ιταλίας.

Οι ONIRAMA χάρισαν αξέχαστες στιγμές γεμάτες ένταση και ενέργεια με αυθεντική ροκ διάθεση παρουσιάζοντας ένα μοναδικό show για τα ελληνικά δεδομένα. Το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα έστησε ένα πάρτυ με τον κόσμο να συμμετέχει με μεγάλα φουσκωτά μπαλόνια, ντέφια, αερόκορνες και φυσικά πολύ χορό!

Οι ταλαντούχοι Μιχάλης Ζέης και Νατάσα Μηνδρινού ενθουσίασαν με τις ερμηνείες τους, το συγκρότημα ΕΜΜΑ ξεσήκωσε με τις ροκ διασκευές του, ενώ η εμφάνιση της special act Μάνιας Λεμπέση εξέπληξε όλους όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα!

Την βραδιά τίμησαν αγαπημένοι φίλοι του συγκροτήματος όπως η Μαρία Κορινθίου, ο Μάνος Ιωάννου, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Φανή Χαλκιά, ο Φαίδων Κεφαλέας, ο Γιώργος Κελέφης, η Χριστίνα Κοντοβά με τον σύντροφο της Παναγιώτη Μπουρδούμη και φυσικά η σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη, Σίσσυ Χρηστίδου!

Η διασκέδαση πλέον στην αθηναϊκή νύχτα έχει ένα όνομα… Camorra και οι Onirama είναι εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο για να σας παρουσιάσουν ένα δυναμικό μουσικό πρόγραμμα που ήδη αποτελεί το talk of the town!

 

Τιμή φιάλης από 130€
Είσοδος στο μπαρ με ποτό 10€

 

Camorra Live Clubbing, Αμερικής 6 & Πανεπιστημίου

ΤΗΛ.: 215.215.1399 & 215.215.2199

Submit a Comment