Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | March 29, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

ONIRAMA live στο νέο hot spot της πόλης Camorra, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από 15 Νοεμβρίου!

ONIRAMA live στο νέο hot spot της πόλης Camorra, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από 15 Νοεμβρίου!
  • On November 11, 2014

Οι ONIRAMA επιστρέφουν στην  Αθήνα με ξεχωριστές live εμφανίσεις στον ριζικά ανακαινισμένο χώρο του Camorra (πρώην Kalhua), που στήθηκε αποκλειστικά για να φιλοξενήσει το εκρηκτικό πρόγραμμα του πιο δυναμικού συγκροτήματος!

Οι ONIRAMA με τον ανατρεπτικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη, θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό show για τα ελληνικά δεδομένα που ξεχωρίζει και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης.

Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα ετοιμάζει μουσικές εκπλήξεις παρουσιάζοντας αγαπημένες επιτυχίες του καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Οι ONIRAMA θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές γεμάτες ένταση και ενέργεια μαζί με τον Μιχάλη Ζέη και τη Νατάσα Μηνδρινού! Το special act της Μάνιας Λεμπέση αποτελεί την εναλλακτική ‘πινελιά’ του ανατρεπτικού προγράμματος που θα συζητηθεί!

 

Η προγραμματισμένη έναρξη είναι το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και το Camorra έχει διαμορφωθεί κατάλληλα με ιταλική αισθητική και κινηματογραφικά στοιχεία, όπως προδιαθέτει και το όνομα του. Το πρώην Kalhua, που δεσπόζει στην οδό Αμερικής 6 & Πανεπιστημίου, ανακαινίσθηκε ριζικά για να υποδεχθεί το κοινό και να το μεταφέρει σε μία άλλη εποχή ενθουσιάζοντας και αποτελώντας το πιο hot σημείο συνάντησης της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Τιμή φιάλης από 140€
Είσοδος στο μπαρ με ποτό 10€
 

Camorra Live Clubbing, Αμερικής 6 & Πανεπιστημίου

ΤΗΛ.: 215.215.1399 & 215.215.2199

Submit a Comment