Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | March 28, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Το ανανεωμένο κατάστημα Flocafé εντός του νοσοκομείου Υγεία ανοίγει τις πόρτες του και μας προσκαλεί να επιλέξουμε το δικό μας αγαπημένο χαρμάνι καφέ!

Το ανανεωμένο κατάστημα Flocafé εντός του νοσοκομείου Υγεία ανοίγει τις πόρτες του και μας προσκαλεί να επιλέξουμε το δικό μας αγαπημένο χαρμάνι καφέ!
  • On February 21, 2014

Το  Flocafé που βρίσκεται εντός  του Νοσοκομείου Υγεία, επιστρέφει ανανεωμένο και με σεβασμό στις ανάγκες του ιδιαίτερου χώρου στον οποίο φιλοξενείται, μας περιμένει σε ένα νέο χώρο με μοντέρνα αισθητική, ζεστή ατμόσφαιρα έχοντας, τώρα περισσότερο από ποτέ, σαν σημείο αναφοράς …τον καφέ.

Οι επισκέπτες του νέου Flocafé, σε ένα νέο περιβάλλον εμπνευσμένο από το αγαπημένο μας ρόφημα, θα ανακαλύψουν μια νέα εμπειρία δοκιμάζοντας 3 μοναδικά χαρμάνια καφέ: το America Latina Selection 100% Arabica που παρασκευάζεται αποκλειστικά για τα καταστήματα Flocafé από 100% κόκκους Arabica από τη Βραζιλία και  Κολομβία, το African Earth από αφρικανικές ποικιλίες Arabica και Robusta και το εξαιρετικά σπάνιο χαρμάνι Honduras Premium, το ‘καμάρι’ του νέου Flocafé, που καλλιεργείται σε περιορισμένη ποσότητα και σε μία μόνο φάρμα single estate.

Πέρα από τα 3 χαρμάνια που θα ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις και των πλέον απαιτητικών coffee lovers, στο νέο Flocafé στο Υγεία θα απολαύσετε πολλές νέες προτάσεις σε ζεστά και κρύα ροφήματα αλλά και μοναδικές επιλογές σε σνακ, sandwiches, σαλάτες και γλυκά.

Το νέο Flocafé στο Νοσοκομείο Υγεία, θα αποτελέσει το πρότυπο για όλα τα καταστήματα Flocafé που λειτουργούν σε ειδικές αγορές/σημεία (αεροδρόμια, πλοία, σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στις εθνικές οδούς), τα οποία θα ακολουθήσουν παρόμοια αισθητική, ίδιες προϊοντικές και λειτουργικές κατευθύνσεις.

Submit a Comment