Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 19, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Εντυπωσιακό opening party του νέου Goody’s Burger House στο Πασαλιμάνι

Εντυπωσιακό opening party του νέου Goody’s Burger House στο Πασαλιμάνι
  • On April 11, 2014

Πλήθος κόσμου έδωσε ενθουσιώδες παρόν την Πέμπτη 10 Απριλίου στο party που πραγματοποιήθηκε για τα εγκαίνια του νέου Goodys Burger House στο Πασαλιμάνι που άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Γ. Λαμπράκη 152-154.

Το ιστορικό Goodys έχει μεταμορφωθεί και υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, για γνωρίσουν από κοντά τη νέα εμπειρία Goodys Burger House. Η σύγχρονη αισθητική, η προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης και οι νέες Goodys Signature επιλογές του μενού κέρδισαν τους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ήταν η Έλενα Παπαβασιλείου και η Λάουρα Νάργες, οι οποίες και δήλωσαν εντυπωσιασμένες με το νέο σκηνικό των Goodys Burger House.  Δυναμικό στίγμα στη βραδιά έδωσαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Din Dan Done, με τη live μετάδοση της ραδιοφωνικής εκπομπής τους στο Ρυθμό 949, μέσα από το χώρο του Goodys Burger House!

Με πλήρως ανανεωμένη διάθεση και look & feel αυθεντικού μπεργκεράδικου, το Goodys Burger House στο Πασαλιμάνι έχει ήδη γίνει το απόλυτο meeting point του Πειραιά!

 

Submit a Comment