Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 26, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

RIMOWA: Οικονομικά αποτελέσματα 2015 – Εντυπωσιακή αύξηση 28,2% στις πωλήσεις

RIMOWA: Οικονομικά αποτελέσματα 2015 – Εντυπωσιακή αύξηση 28,2% στις πωλήσεις
  • On February 24, 2016

Η προκαταρκτική ετήσια έκθεση που δημοσίευσε ο όμιλος RIMOWA δείχνει για μία ακόμα φορά την ισχυρή ανάπτυξη του περασμένου έτους. Με συνολικό κύκλο εργασιών περίπου 350 εκ. ευρώ, ο όμιλος RIMOWA πέτυχε εντυπωσιακά αποτελέσματα και το 2015. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση των πωλήσεων κατά 28,2% σε σχέση με το προηγούμενο έτος (273 εκ. ευρώ το 2014).

Ο όμιλος RIMOWA, συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, τη μακροχρόνια ιστορία και την καινοτόμο δύναμη. Εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης πολυτελών αποσκευών, ο όμιλος RIMOWA έχει επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυό του. Τον περασμένο χρόνο, ένα νέο κτίριο ανεγέρθηκε στην Κολωνία ώστε να ενεργοποιήσει περεταίρω την υλοποίηση κατασκευής καινοτόμων προϊόντων και φέτος θα προστεθεί ακόμη μία εξειδικευμένη μονάδα. Επιπλέον, στην Τσεχία η παραγωγική και αποθηκευτική μονάδα έχει επεκταθεί ενώ στον Καναδά διπλασιάστηκε. Οι επεκτάσεις αυτές αυξάνουν την παραγωγική ικανότητα της εταιρείας και εγγυώνται τη μείωση του χρόνου παράδοσης των προϊόντων, καθώς επίσης δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας στις αντίστοιχες χώρες.

Ένα ακόμη ορόσημο στην επιτυχία του ομίλου RIMOWA αποτέλεσε το RIMOWA Electronic Tag (RET) που παρουσιάστηκε τον περασμένο χρόνο. Το σύστημα αυτό ελέγχτηκε εντατικά το 2015 και θα λανσαριστεί στην αγορά μέσα στο 2016. Μέσω της συνεργασίας με τη Lufthansa η οποία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα και ανοίγει το δρόμο για τη χρήση του προϊόντος, η εξελιγμένη καινοτομία του RIMOWA Electronic Tag αντικαθιστά τις συμβατικές χάρτινες ετικέτες, με ψηφιακά δεδομένα μέτρησης τα οποία είναι ενσωματωμένα στις αποσκευές RIMOWA. Οι πολυτελείς αποσκευές θα συμπεριλαμβάνονται στον καινούργιο κατάλογο, ο οποίος είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με το National Geographic Germany στην Ιαπωνία.

 

Ο πρόεδρος και CEO της RIMOWA, Dieter Morszeck, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος σχετικά με την νέα χρονιά και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ περήφανος για τα τρέχοντα αποτελέσματα και είμαι πεπεισμένος ότι η εξέλιξη θα συνεχίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το γεγονός ότι ο  όμιλος RIMOWA,  τη δεδομένη στιγμή διατηρεί πάνω από 130 καταστήματα σε όλο τον κόσμο αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής πορείας του ομίλου. Το 2016 προδιαγράφεται επιτυχημένο. Παράλληλα, προσβλέπουμε στην παρθενική πτήση του F13, για την οποία εργάζεται εντατικά ολόκληρη η ομάδα».

Tags

Submit a Comment