Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 29, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

JW Man Of The Year Awards 2013: Μία λαμπερή βραδιά

JW Man Of The Year Awards 2013: Μία λαμπερή βραδιά
  • On February 27, 2014

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο νέο θέατρο του ΘΟΚ, η απονομή των βραβείων του περιοδικού «Man», Johnnie Walker Man Of The Year Awards 2013. Ο παλαιότερος κυπριακός θεσμός βραβείων αποτυπώνει τις τάσεις της (δύσκολης) χρονιάς που πέρασε, στοχεύοντας στην βράβευση των ανδρών της χρονιάς που ξέφυγαν από το περσινό μούδιασμα και έκαναν το μεγάλο βήμα, μετουσιώνοντας την αρχική έμπνευση σε απτή δημιουργία με όφελος για την κοινωνία ολόκληρη.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και διευθυντής του Love FM Τάσος Τρύφωνος μαζί με την δημοφιλή παρουσιάστρια του Μέγκα, Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Άντρας της χρονιάς αναδείχτηκε ο πιλότος της GP3  Ευτύχιος Έλληνας, ως η μεγαλύτερη ελπίδα της Κύπρου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το «Τιμήν Ένεκεν» βραβείο δόθηκε στον Γλαύκο Κληρίδη για την μεγάλη προσφορά του στον πολιτικό στίβο, το οποίο παρέλαβε η κόρη του Καίτη Κληρίδη, μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση, ενώ το βραβείο «Άντρας που μας Ενέπνευσε» δόθηκε στον Σάκη Ρουβά, για την συνεισφορά στο φιλανθρωπικό έργο σε Ελλάδα και Κύπρο, και τη στάση που κράτησε δίπλα στα παιδιά, αναδεικνύοντας τα μηνύματα εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Νικητές στις άλλες κατηγορίες αναδειχτήκαν οι:
Επιχειρηματίας/
Επιχείρηση της χρονιάς:    Λύσανδρος Ιωάννου και η PHC Franchised Restaurants Public Ltd.
Manager της χρονιάς:       Μάκης Κεραυνός
Αθλητής της χρονιάς:        Ευτύχιος Έλληνας
Ηθοποιός της χρονιάς:      Αντρέας Γεωργίου
Τέχνη και Δημιουργία:      Γιώργος Θεοφάνους
Επιστήμονας της χρονιάς:  Αντρέας Ευσταθίου

Για την ανάδειξη των βραβείων Johnnie Walker Man Of The Year Awards ψήφισαν 200 αναγνώστες του περιοδικού «Man» και 91 προσωπικότητες του επιχειρηματικού, πολιτικού, εικαστικού, δημοσιογραφικού και αθλητικού κόσμου της Κύπρου.

Τα βραβεία Johnnie Walker Man Of The Year Awards 2013 τίμησαν με την παρουσία τους στην κατάμεστο νέο θέατρο του ΘΟΚ στη Λευκωσία, πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, επιχειρηματίες, διευθυντές ΜΜΕ, και γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου της Κύπρου.
Το καλλιτεχνικό κομμάτι της λαμπερής βραδιάς ανέλαβαν το δημοφιλές συγκρότημα Onirama και η εντυπωσιακή Demy, οι οποίοι διασκέδασαν τους καλεσμένους με γνωστές επιτυχίες τους.

Eυχάριστη έκπληξη της βραδιάς, η συνύπαρξη πάνω στη σκηνή του Γιώργου Θεοφάνους στο πιάνο και του Σάκη Ρουβά, ο οποίος ερμήνευσε την παλιά τους επιτυχία «Δεν έχει σίδερα η καρδιά μου» καθώς και την πρόσφατη συνεργασία τους «Μια χαρά να περνάς». Οι δύο καλλιτέχνες στη συνέχεια κάλεσαν πάνω στη σκηνή τα παιδιά από το Μουσικό Εργαστηριάκι και  ερμήνευσαν όλοι μαζί το τραγούδι «Γινόμαστε Καλύτεροι» του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» της Χαραλαμπίδης – Κρίστης. Αυτή ήταν και η σκηνή που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη βραδιά των Johnnie Walker Man Of Year Awards 2013

Submit a Comment