Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 23, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

The Ace Of Hearts Tour: Ο Σάκης Ρουβάς Παρουσίασε Ένα Μοναδικό Μουσικό Υπερθέαμα Με Τους ONIRAMA, Ελένη Φουρέιρα, Boys & Noise Και Την Xenia Ghali Στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do!

The Ace Of Hearts Tour:  Ο Σάκης Ρουβάς Παρουσίασε Ένα Μοναδικό Μουσικό Υπερθέαμα Με Τους  ONIRAMA, Ελένη Φουρέιρα, Boys & Noise Και Την Xenia Ghali Στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do!
  • On April 29, 2014

Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς, πρωτοπόρησε για άλλη μια φορά παρουσιάζοντας ένα εκρηκτικό live concert στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, σηματοδοτώντας την έναρξη του σημαντικότερου tour στην καριέρα του, το The Ace Of Hearts Tour όπου  θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα!
Το βράδυ του Σαββάτου πλήθος κόσμου βίωσε μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό show.

Ο Σάκης Ρουβάς ενθουσίασε το κοινό με τη μοναδική του σκηνική παρουσία κι ερμηνεία αγαπημένων επιτυχιών από την 23-χρονη μουσική του πορεία. Με νέα remixes των διαχρονικών επιτυχιών του από την Xenia Ghali, τους Freaky Fortune και τους Playmen, αλλά και με εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις κι ανατρεπτικές εκτελέσεις, ο Σάκης Ρουβάς απογείωσε τους χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν το χώρο σε ένα sold-out concert.

Επί σκηνής βρέθηκε αρχικά η ταλαντούχα Dj και παραγωγός Xenia Ghali για να υποδεχθεί το κοινό με τα upbeat mash up mixes της και μαζί με την Victoria Taylor ερμήνευσαν την καλοκαιρινή επιτυχία Always Broken. Στη συνέχεια, το δημοφιλές boy-band Boys and Noise ανέβασε τη διάθεση στα ύψη με τις επιτυχίες του. Η pop star Eleni Foureira ξεσήκωσε το κοινό με το δυνατό ρυθμό και την εκρηκτική παρουσία της. Το πιο δυναμικό συγκρότημα, οι ONIRAMA, πήραν τη σκυτάλη επί σκηνής για να ερμηνεύσουν αγαπημένες επιτυχίες και τραγούδια από το νέο τους album, με το κοινό να συμμετέχει σε ένα μεγάλο party και στη συνέχεια να υποδέχονται με θεαματικό τρόπο το Σάκη Ρουβά.

Οι fans του Σάκη Ρουβά απόλαυσαν ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια κι εντυπωσιακά μουσικοχορευτικά acts στο επιβλητικό stage με το τεράστιο Carousel να αποτελεί σημείο αναφοράς.

Aξίζει να σημειωθεί ότι το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς  του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Οι θεατές ενισχύουν οικονομικά την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» προαιρετικά, με πίστωση ενός επιπλέον ευρώ στην αγορά του εισιτηρίου τους.

H Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του «Οράματος Ελπίδας», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε θερμά τον Σάκη Ρουβά για τη συμβολή του και την αφοσίωσή του στο έργο των δύο Συλλόγων, τον συνεχάρη  για την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία και του ευχήθηκε «Καλή επιτυχία»  και  για  τις επόμενες συναυλίες του.

Το πρωτοποριακό concept του The Ace Of Hearts Tour είναι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και αποτυπώνεται μέσα από την τεράστια παραγωγή και τα κουστούμια που υπογράφει μία μεγάλη ομάδα καταξιωμένων συντελεστών. Τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών η Chaly Jennings, τις ενορχηστρώσεις ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

Η  θεαματική υπερπαραγωγή έχει ως Official Fashion Partner την εταιρία ένδυσης PINK WOMAN, Official Time Partner τον οίκο ρολογιών OOZOO, Official Jewelry Partner τον οίκο κοσμημάτων PANDORA, Official Energy Snack Partner την Chiquita και την υποστήριξη του Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Χορηγοί επικοινωνίας της συναυλίας στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do είναι το ραδιόφωνο SFERA 102.2 και το μουσικό κανάλι MAD. 

THE ACE OF HEARTS TOUR!

    • Σάββατο 26/04: Αθήνα – TAE KWON DO
    • Τετάρτη 07/05: Λάρισα – ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΝΕΑΠΟΛΗΣ»
    • Πέμπτη 08/05: Θεσσαλονίκη – ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
    • Παρασκευή 09/05: Ξάνθη – ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ»

Θα ακολουθήσουν επόμενοι σταθμοί σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Εισιτήρια:  tickethour.com  &  ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Κρατήσεις μέσω internet: http://buy.tickethour.com/sakis-rouvas—the-ace-of-hearts-tour_se_2002208.html

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 8938111                                                             

 

Η συναυλία είναι αφιερωμένη

Στο Σύλλογο ‘Όραμα Ελπίδας’

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!

http://www.oramaelpidas.gr

 

Submit a Comment