Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 25, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

ONIRAMA “Best Of Us”: Απονομή Πολυπλατινένιου Δίσκου

ONIRAMA “Best Of Us”: Απονομή Πολυπλατινένιου Δίσκου
  • On March 4, 2015

CAMORRA, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Εορταστική ήταν η Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου για το πιο δυναμικό συγκρότημα, τους ONIRAMA, αφού το BEST OF US album τους με 21 τραγούδια που έχουν σηματοδοτήσει την πορεία τους, έγινε πολυπλατινένιο!  Οι Onirama συμπλήρωσαν 15 χρόνια εντυπωσιακής παρουσίας στη μουσική σκηνή και το γιόρτασαν στο Camorra με ένα μοναδικό πάρτι απονομής για το album Best Of Us”, το οποίο αγαπήθηκε πολύ.

Η απονομή έλαβε χώρα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης τους στο Camorra,  στο club που εμφανίζονται οι ONIRAMA. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο club είχαν την τύχη να απολαύσουν την απονομή, ενώ το πιο δυναμικό συγκρότημα τους ξεσήκωσε και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Την απονομή, έκανε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS EMI, κα Μαργαρίτα Μάτσα η οποία τόνισε πόσο χαρούμενη είναι πρώτον γιατί οι ONIRAMA συνεργάζονται με την MINOS EMI και δεύτερον για την απονομή του πλατινένιου BEST OF US” album τους.

Ευχαρίστησε πολύ το αγαπημένο συγκρότημα και όλους τους συντελεστές του cd για αυτή πολύ μεγάλη επιτυχία!

Ο μοναδικός frontman Θοδωρής Μαραντίνης και τα υπόλοιπα μέλη του πιο δυναμικού συγκροτήματος ευχαρίστησαν από καρδιάς τον κόσμο για την αγάπη που τους δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους συνεργάτες και συνδημιουργούς των τραγουδιών τους, για την πολύ καλή συνεργασία και το επιτυχημένο αποτέλεσμα του  δίσκου.

Μετά την απονομή, οι πολυπλατινένιοι ONIRAMA συνέχισαν την βραδιά με ανεβασμένη διάθεση, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις αγαπημένες επιτυχίες τους χαρίζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές με το εκρηκτικό τους πρόγραμμα.

www.onirama.gr

www.facebook.com/onirama

www.twitter.com/Onirama_band

https://instagram.com/onirama/ 

www.soundcloud.com/onirama

Submit a Comment