Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | March 28, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

O Λευτέρης Πετρογεωργάκης είναι ο μεγάλος νικητής που θα διεκδικήσει τον τίτλο του Don of Tequila!

O Λευτέρης Πετρογεωργάκης είναι ο μεγάλος νικητής που θα διεκδικήσει τον τίτλο του Don of Tequila!
  • On July 8, 2015

Ο Ελληνικός τελικός του διαγωνισμού Jose Cuervo Dons of Tequila πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 1η Ιουλίου στο Balux Septem στη Γλυφάδα.

Στο event παρευρέθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι και bloggers, επαγγελματίες bartenders, μέλη της οικογένειας της Jose Cuervo και φυσικά οι 9 finalists του διαγωνισμού.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Brand Ambassador της Jose Cuervo στην Ελλάδα, Στέλιος Παπαδόπουλος.

Ο οποίος εξήγησε πολύ σύντομα ποιοι είναι οι Dons

“Οι Jose Cuervo Dons είναι οι πραγματικοί ήρωες της tequila. Είναι άνθρωποι, οι οποίοι στο παρελθόν και στο παρόν, έχουν αποτελέσει την απόλυτη ενσάρκωση της τέχνης, του πάθους και της γενναιότητας που απαιτούνται για να δημιουργήσουν την πιο διάσημη tequila στον κόσμο. Η ακλόνητη πίστη τους στην ποιότητα και το πνεύμα της tequila, το οποίο περιλαμβάνει αληθινούς δεσμούς, πραγματικές φιλίες αλλά και μοναδικές στιγμές, είναι αυτά που κρατούν την κληρονομιά της Jose Cuervo εδώ και 250 χρόνια ζωντανή. Εκείνος που θα γίνει ο επόμενος Don στον Παγκόσμιο Τελικό θα πρέπει να ενσωματώσει όλες αυτές τις αρετές για να αποκτήσει την ευκαιρία να ακολουθήσει τα βήματα των μεγαλύτερων θρύλων στον κόσμο της tequila.

Στον Παγκόσμιο Tελικό ο κάθε finalist θα πρέπει να αποδείξει στους κριτές ότι έχει πάθος, θέληση και δυναμική για να γίνει ο επόμενος Don. Οι finalist μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μπορέσουν να συλλάβουν το πνεύμα των Don αλλά και να λάβουν μια άριστη γνώση του κόσμου της Jose Cuervo και της Tequila.»

Η βραδιά περιλάμβανε ενδιαφέρουσες δοκιμασίες, γευστικά και ευφάνταστα cocktails αλλά και τη βράβευση του μεγάλου νικητή Λευτέρη Πετρογεωργάκη τον οποίον όρισαν οι κριτές της βραδιάς, Esther Medina-Cuesta, Stanislav Vadrna και o Χρήστος Χουσέας.

Ο μεγάλος Έλληνας νικητής, θα καλεστεί να διαγωνιστεί μαζί με 17 bartenders από όλο τον κόσμο, στον Παγκόσμιο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της Tequila στο αποστακτήριο της Jose Cuervo τέλος Οκτωβρίου του 2015.

Στην πρόκληση ο Έλληνας νικητής,  θα διαγωνιστεί για να γίνει ο επόμενος «Don of Tequila», να κερδίσει ένα βραβείο ζωής και να καλλιεργήσει το δικό του κομμάτι γης στο Μεξικό από όπου θα παραχθούν 500 λίτρα δικού του μείγματος tequila Jose Cuervo.

Ο Λευτέρης όμως,  δε θα αγωνιστεί μόνο για να κερδίσει τον τίτλο του «Don of Tequila», άλλα και για κερδίσει ένα βραβείο ζωής. Να καλλιεργήσει το δικό του κομμάτι γης στο Μεξικό από όπου θα παραχθούν 500 λίτρα δικού του μείγματος tequila Jose Cuervo.

«Ευχόμαστε καλή τύχη στον Λευτέρη Πετρογεωργάκη και ελπίζουμε να φέρει την κούπα στην Ελλάδα» ανέφερε ο Brand Ambassador της Jose Cuervo Στέλιος Παπαδόπουλος.

Submit a Comment