Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | March 29, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Kρι Kρι: Nέο επιδόρπιο γιαουρτιού δαμάσκηνο από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας!

Kρι Kρι: Nέο επιδόρπιο γιαουρτιού δαμάσκηνο  από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας!
  • On January 31, 2014

Η Kρι Kρι, η αγαπημένη Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία εμπλουτίζει τις γευστικές της προτάσεις, δημιουργώντας το νέο επιδόρπιο γιαουρτιού δαμάσκηνο από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας που συλλέγεται καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών.

Η νέα απολαυστική γεύση έρχεται να προστεθεί στην πλούσια ποικιλία επιδορπίων γιαουρτιού Κρι Κρι αποτελώντας την πιο υγιεινή απόλαυση του φθινοπώρου, αφού συνδυάζει την αγνή γεύση μόνο με 1,7% λιπαρά και ελάχιστες θερμίδες. Χωρίς χρωστικές ουσίες, το νέο επιδόρπιο γιαουρτιού με γεύση δαμάσκηνο περιέχει Bifidus που βελτιώνει την υγεία και συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Η αγαπημένη σειρά επιδορπίων γιαουρτιού Κρι Κρι συμπληρώνεται από τις καθιερωμένες, λαχταριστές προτάσεις: φράουλα, κεράσι, ακτινίδιο, ροδάκινο, πορτοκάλι-καρότο που έχουν κατακτήσει και το πλέον απαιτητικό κοινό με την αγνή ποιότητα και την αυθεντική τους γεύση.

Τι είναι όμως το γιαούρτι με γάλα ημέρας;

Η Kρι Kρι παράγει όλα τα γιαούρτια μέσα σε 24 ώρες από ολόφρεσκο γάλα που συλλέγει καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών. Μόλις  συλλεχθεί το γάλα, παστεριώνεται μόνο μία φορά και αμέσως εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κρι Κρι. Μετά από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθεί η πήξη και το γιαούρτι σφραγίζεται στο κεσεδάκι του, σε λιγότερες από 24 ώρες!

 

Καλή, αυθεντική, θρεπτική απόλαυση!

 

Submit a Comment