Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 18, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Goody’s Burger House: Τα Goody’s ξανά στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης!

Goody’s Burger House: Τα Goody’s ξανά στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης!
  • On August 26, 2014

Νέα Goodys Burger House στο Λευκό Πύργο,

στα Πεύκα και σύντομα στο Ωραιόκαστρο!

 Τα αγαπημένα μας Goodys, τα καταστήματα που ‘σύστησαν’ στο Ελληνικό κοινό τα burgers, συνεχίζουν δυναμικά την ανάπτυξη του νέου και ιδιαίτερα δημοφιλούς concept Goodys Burger House, που συνδυάζει το απολαυστικό φαγητό με τη ζεστή και casual ατμόσφαιρα ενός αυθεντικού burgerάδικου. Στην πόλη απ’ όπου ξεκίνησαν την πετυχημένη τους πορεία, τα Goodys παρουσιάζουν τρία εντυπωσιακά Goodys Burger House.

Το κατάστημα του Λευκού Πύργου μετά την ριζική του ανακαίνιση μετεξελίσσεται σε Goodys Burger House, με σύγχρονη αισθητική, προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης, καθώς και ένα εμπλουτισμένο menu με αναφορές στα αυθεντικά burger houses. Το θρυλικό κατάστημα – αφετηρία της δυναμικής πορείας ανάπτυξης των Goodys, γίνεται και πάλι σημείο αναφοράς στην πόλη και κορυφαίο meeting point για τους Θεσσαλονικείς, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης και ψυχαγωγίας.

Στα Goodys Burger House στο Λευκό Πύργο, στα Πεύκα και σύντομα στο Ωραιόκαστρο, συναντάμε βέβαια τις all time classic συνταγές Goodys, όπως το cheeseburger, το green αλλά και το πραγματικά καλύτερο club sandwich της πόλης -πρόσφατα και σε extreme έκδοση!- που συνυπάρχουν με νέα απολαυστικά πιάτα με σαφείς αναφορές στα αυθεντικά burger houses: ποικιλία burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά, νέες επιλογές extreme burgers, όπως Extreme Philly Burger, το μόνο με τυρί Philadelphia, αλλά και signature πιάτα όπως τα New York Sandwiches, η Quesadilla και η Tortilla με γέμιση από κοτόπουλο ή μοσχαρίσιο μπιφτέκι και τα ελαφρώς πικάντικα BBQ Chicken Wings. Παράλληλα, ενδιαφέρουσες προτάσεις βρίσκει κανείς και στις νέες σαλάτες της Goody’s, όπως η Cobb Salad, η BBQ Chicken Salad και η Bacon Cheese Salad, τόσο χορταστικές όσο και φρέσκιες, ιδανικές επιλογές για το καλοκαίρι!

Από τις αρχές του χρόνου λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία 21 Goodys Burger House σε όλη την Ελλάδα και τα τρία νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτούν τη νέα εποχή Goodys, στην πόλη που συμβολίζει το δημιουργικό ξεκίνημα της πιο αγαπημένης αλυσίδας burger στην χώρα μας. Εσείς, δεν έχετε παρά να τα επισκεφτείτε!

Σχετικά με τα Goody’s Burger House:

Το Goody’s Burger House είναι το νέο concept που παρουσιάζουν τα Goody’s, εισάγοντας και καθιερώνοντας πάντα νέα δεδομένα στο χώρο του fast-casual dining.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο concept, όπου κυριαρχεί η μοντέρνα αισθητική των χώρων που δίνουν την αυθεντική αίσθηση των casual burger houses. Στα νέα καταστήματα, ξεχωρίζουν οι πλούσιες, λαχταριστές γευστικές προτάσεις σε επίπεδο καταλόγου, η συναρπαστική ‘γωνία τεχνολογίας’ για ατελείωτο σερφάρισμα και gaming, αλλά και η προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης με hostesses να υποδέχονται τους επισκέπτες και να τους ξεναγούν στον απολαυστικό κόσμο των Goody’s Burger House!

Ήδη από τον Ιανουάριο του 2014 λειτουργούν 21 νέα καταστήματα με το σήμα Goody’s Burger House σε όλη την Ελλάδα, ενώ κεντρικά σημεία του δικτύου μετατρέπονται σταδιακά σε Goody’s Burger House, προσφέροντας μια νέα εμπειρία απόλαυσης.

Submit a Comment