Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 19, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Digital Praxis – Finds the Way

Digital Praxis – Finds the Way
  • On August 23, 2013

Ideas & Practices’ Hub: Η 1η Συνάντηση Ιδεών και Πρακτικών για την Ψηφιακή Τεχνολογία

Το Digital Praxis, αποτελεί ένα νέο σημείο  συνάντησης ιδεών και πρακτικών, με στόχο την ανάδειξη της δυναμικής της ψηφιακής τεχνολογίας, της καινοτομίας που την περιβάλλει και τις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Το Digital Praxis συνιστά μια ανοιχτή πλατφόρμα διαλόγου και ιδεών που φιλοδοξεί να προβάλει και κυρίως να ενώσει τους ανθρώπους και εταιρείες που πέρασαν στην Πράξη, προσφέροντας απόψεις κι ερεθίσματα για όλους. Έχοντας ως γνώμονα το μότο : Finds The Way, εστιάζει στις μεθόδους που βελτιώνουν την καθημερινότητα των Ελλήνων, αλλά και στις διεξόδους που προσφέρουν οι ψηφιακές εφαρμογές στα επιχειρηματικά μοντέλα αλλά και στις προσωπικές σχέσεις.

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Digital Praxis: Ideas & Practice’s Hub, όπου και θα παρουσιαστούν ιδέες και παραδείγματα ανθρώπων και εταιρειών που πέτυχαν και δημιούργησαν κάτι ξεχωριστό, με εργαλείο την ψηφιακή τεχνολογία και άξονα τις παρεμβάσεις προσωπικοτήτων, με δράση κι επιρροή.

Στο Digital Praxis – Ideas & Practices’ Hub θα φιλοξενηθούν τέσσερις θεματικές ενότητες αφιερωμένες στο Κράτος (βελτιστοποίηση των σχέσεων μεταξύ κράτους και πολίτη), στο Περιεχόμενο και τη Διαφήμιση (πως μεταβάλλεται στο σύγχρονο περιβάλλον πολλαπλών οθονών), στο Επιχειρείν (ψηφιακή οικονομία και οικονομική ανάπτυξη) και στη Ζωή (ανθρώπινες σχέσεις μέσα από το πρίσμα της κοινωνικής δικτύωσης) με επίκεντρο την ψηφιακή τεχνολογία.

Η ελληνική εταιρία ψηφιακών εκδόσεων και υπηρεσιών nemo|online και η ανεξάρτητη εταιρία επικοινωνίας PRogressive, ανέπτυξαν από κοινού το Digital Praxis, αξιοποιώντας την εμπειρία και το έργο τους, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός νέου θεσμού που θα σηματοδοτήσει την κατανόηση/εξέλιξη της ραγδαίας διαδραστικής συμβίωσης.

Submit a Comment