Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | March 29, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Τα World Travel Awards πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Τα World Travel Awards πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
  • On March 18, 2014

Το καλοκαίρι του 2014 οι προβολείς της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας θα είναι στραμμένοι στην Βουλιαγμένη!

Τα World Travel Awards (WTA), γνωστά ως “Oscars της ταξιδιωτικής βιομηχανίας”, ανακοίνωσαν ότι θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στην Αθήνα.

Εκεί, θα πραγματοποιηθεί το European Gala Ceremony στις  2Αυγούστου 2014, με τη λαμπερή παρουσία των κυριότερων εκπροσώπων κορυφαίων brands της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, luxury προϊόντων και υπηρεσιών, που θα βρεθούν στην ελληνική πρωτεύουσα και στο European Gala Ceremony 2014 των WTA για να διεκδικήσουν τις πολυπόθητες διεθνείς διακρίσεις του κλάδου, στο πρώτο ‘red carpet event’ που φιλοξενεί η Αθήνα.

Η πολύ-αναμενόμενη εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού, του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων περιλαμβάνει επίσημο δείπνο, δυναμικά entertainment events, εκπλήξεις για τους καλεσμένους και, φυσικά, την παρουσίαση των σημαντικότερων βραβείων της ευρωπαϊκής  και παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Με αφετηρία τα World Travel Awards, οι προσκεκλημένοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην Ελλάδα, να θαυμάσουν τη φυσική ομορφιά της και να γευθούν τις ελληνικές γεύσεις ανακαλύπτοντας την ελληνική παράδοση μέσα από ένα εικονικό ταξίδι που θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία της χώρας προβάλλοντας το λαμπερό παρελθόν της, αλλά αναδεικνύοντας παράλληλα και το σύγχρονο  της προσωπείο και την κουλτούρα που κάνουν την Ελλάδα μοναδικό, διαχρονικό προορισμό για κάθε επισκέπτη όλο τον χρόνο.

Η  διοργανώτρια αρχή των World Travel Awards, δια στόματος του πολύπειρου Προέδρου και ιδρυτή του θεσμού υπογραμμίζει τη σημασία που θα έχει η φιλοξενία της εκδήλωσης, διεθνούς κύρους και προβολής,  στην Αθήνα, δηλώνοντας:

Graham E Cooke, President & Founder, WTA:
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φιλοξενηθεί αυτή η τελετή στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Πρόκειται για μία απόφαση που υπογραμμίζει την κρίσιμη συμβολή του τουρισμού στην εθνική οικονομία. Ο ελληνικός τουρισμός βιώνει μία αναγέννηση, που επιβεβαιώνεται με το διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης του περασμένου έτους και προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί και το 2014 αυξάνοντας το μερίδιο στην αγορά. Η επιλογή του χώρου που θα φιλοξενήσει τα World Travel Awards αποτελεί κομβικό στοιχείο της επιτυχίας των βραβείων και η Αθήνα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να σταθεί αντάξια των περιστάσεων και να φιλοξενήσει με μεγάλη επιτυχία το European Gala Ceremony 2014. Αποτελώντας την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, η Αθήνα συνδυάζει άψογα την πλούσια ιστορία της των 2.500 ετών με την έντονη κι εντυπωσιακή σύγχρονη πολιτιστική κληρονομιά.”

Η τελετή θα λάβει χώρα στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο της Αθήνας,  Divani Apollon Palace & Thalasso, που βρίσκεται στην περιοχή της Βουλιαγμένης, σε απόσταση 18 χλμ από το κέντρο της πόλης. Η μαγευτική παραλία του resort συμπληρώνεται με ένα από τα πιο πολυτελή, διεθνώς αναγνωρισμένα και βραβευμένα κέντρα Θαλασσοθεραπείας στην Ευρώπη, καθιστώντας το κορυφαίο προορισμό «ευ ζην», χαλάρωσης κι ευεξίας.

Νίκη Φωτίου, Marketing & PR Manager, Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη:

“Το Divani Apollon Palace & Thalasso έχει την τιμή να είναι ο οικοδεσπότης των World Travel Awards European Gala Ceremony. Είμαστε πολύ περήφανοι που μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε αυτή την εκδήλωση για πρώτη φορά στην Ελλάδα και να προσφέρουμε ένα εντυπωσιακό «ταξίδι» στη χώρα μας και στον πολιτισμό μας σε περισσότερους από 500 διακεκριμένους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από όλη την Ευρώπη.”

Σημειώσεις για τα Μ.Μ.Ε.

Τα World Travel Awards: 

Τα ‘Oscars της ταξιδιωτικής βιομηχανίας’, τα World Travel Awards συμπληρώνουν 21 χρόνια διεξαγωγής, έχοντας καθιερωθεί κι αναγνωριστεί ως ο κορυφαίος ταξιδιωτικός θεσμός σε παγκόσμια κλίμακα και γιορτάζουν αυτή την επέτειο διευρύνοντας τα όρια κι ανεβάζοντας τον πήχη του ταξιδιωτικού τομέα στο υψηλότερο επίπεδο.

Το συνεργαζόμενο δίκτυο των Μ.Μ.Ε. των WTA είναι παγκόσμιας κλίμακας και συμπεριλαμβάνει κορυφαία μέσα: International New York Times, TV5Monde, CNBC Arabiya, Newsweek, Outlook Traveller, Travel & Leisure, Khaleej Times, Trade Arabia, TTN, Trav Talk India, Publituris, ASTA Network, Breaking Travel News, eTurboNews, Travel Daily News International και Focus on Travel News.

Το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργαζόμενων Μ.Μ.Ε. έχει περίπου 1,7 εκατομμύρια αναγνώστες και πάνω από 90 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Europe Ceremony 2014 των WTA & bookings: www.worldtravelawards.com/europe2014

Μπορείτε να κατεβάσετε τα λογότυπα των WTA εδώ: www.worldtravelawards.com/logo

Επιπλέον πληροφορίες για τα WTA επικοινωνήστε:
t: +44 (0)20 7925 0000; e: [email protected]; w: www.worldtravelawards.com

Για τον ‘Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο ‘Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη διαθέτει επτά ξενοδοχεία στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) κι αποτελεί μία από τις μακροβιότερες ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς μετράει 54 χρόνια στη φιλοξενία. Ο ‘Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη ένας από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Ελλάδα έχει ξεχωρίσει μέσα από την καινοτομία, τη συνέπεια και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών. Όλες οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε ειδυλλιακές τοποθεσίες, παρέχοντας top-of-the-line εξυπηρέτηση και μοναδικούς συνεδριακούς χώρους.

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδη παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 m² κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailored-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.

Submit a Comment