Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | March 29, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Το πιο ανατρεπτικό club, μόνο στα Goody’s: Νέο Extreme Philly Club

Το πιο ανατρεπτικό club, μόνο στα Goody’s: Νέο Extreme Philly Club
  • On January 22, 2015

Με κοτόπουλο και 3 πλούσιες στρώσεις Philadelphia 

Τα Goodys συνεχίζουν να ενθουσιάζουν τους φίλους τους και παρουσιάζουν ακόμα μια εκδοχή του αγαπημένου club sandwich, στην πιο ευφάνταστη και extreme πρόταση που έγινε ποτέ: το νέο Extreme Philly Club ήρθε για να γίνει η πιο λαχταριστή συνήθεια όλων!

 

Μετά τα απολαυστικά Extreme Club Caesar’s και Extreme Club Crispy, τo Extreme Philly Club, αποτελεί τη νέα ακαταμάχητη πρόταση των Goodys, με πρωταγωνιστή το αγαπημένο όλων Philadelphia, που έχει ήδη γίνει η νέα συνήθεια ακόμα και των πιο απαιτητικών fan του all-time-classic club sandwich. Το τραγανό, φρυγανισμένο ψωμάκι συναντά το πιο ζουμερό ψητό κοτόπουλο, μαζί με μπέικον και 3 πλούσιες στρώσεις Philadelphia που απογειώνουν τη γευστική απόλαυση, σε συνδυασμό φυσικά με τις αγαπημένες πατάτες Goodys, προκαλώντας όλους να το δοκιμάσουν.

 

Και οι εκπλήξεις από τα Goodys δε σταματούν εδώ: όσοι βρεθούν στα καταστήματα Goodys, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το νέο classic burger Grilled Chicken Delight με τρυφερό ψητό φιλέτο κοτόπουλο, μπέικον και δροσερή, ελαφριά σως Aioli αλλά και τις λαχταριστές νέες γευστικές προτάσεις Cake με Oreo και Chocolate Brownie. Επιπλέον, αποκλειστικά στα Goodys Burger House, το νέο πρόσωπο των Goody’s που μετράει ήδη  33 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει να εξαπλώνεται παντού, μας περιμένουν ακόμα περισσότερες γλυκές επιλογές, όπως το Original NY Cheesecake και Caramel Peanut bar!

 

Οι λάτρεις των Goody’s μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους γεύματα σε όλα τα καταστήματα Goodys, στα νέα Goodys Burger House αλλά και όπου και όποτε επιθυμούν μέσω του Goodys Delivery με ένα τηλεφώνημα στο 18365, με ένα click στο goodysdelivery.gr!

 

Submit a Comment