Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 20, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Ο MARTIN GARRIX ανέβηκε στα decks του Gazi Music Hall το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και αποθεώθηκε!

Ο MARTIN GARRIX ανέβηκε στα decks του Gazi Music Hall το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και αποθεώθηκε!
  • On November 18, 2014

H Globe παρουσίασε το μεγαλύτερο dance event της χρονιάς:

Ο MARTIN GARRIX ανέβηκε στα decks του Gazi Music Hall το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και αποθεώθηκε!

Η Globe παρουσίασε έναν από τους δημοφιλέστερους παραγωγούς μουσικής στον κόσμο, τον Martin Garrix! Το φαινόμενο της EDM και παραγωγός των super hits «Animals»,  «Wizard» και «Tremor» ήρθε στην Αθήνα για πρώτη φορά το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και ανέβηκε στα decks του Gazi Music Hall παρασύροντας το κοινό με τις δυναμικές μουσικές του επιλογές σε ένα dance party που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πάνω από 5.000 fans και πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο κατέκλυσαν από νωρίς το Gazi Music Hall για να υποδεχθούν τον αγαπημένο δεκαοχτάχρονο Ολλανδό DJ – φαινόμενο! Ο Martin Garrix, απογείωσε το κοινό το οποίο δεν σταμάτησε να χορεύει στους ρυθμούς του ενώ η βραδιά κορυφώθηκε με εκρηκτικά B2B sets με τους ανερχόμενους star – Ρώσους dj’s Matisse & Sadko. Τέλος, τον Martin Garrix πλαισίωσαν οι  καλύτεροι έλληνες DJ’s οι οποίοι έδωσαν το δικό τους παλμό στο μεγαλύτερο dance party της χρονιάς!

Χορηγοί επικοινωνίας της βραδιάς ήταν ο Music 89,2 & το MTV και την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας PRogressive. Η διοργανώτρια εταιρεία των μεγαλύτερων dance events, η Globe, υπόσχεται να χαρίσει δεκάδες δυνατές αντίστοιχες βραδιές, με εκρηκτικά dj sets από παγκόσμια ονόματα της EDM σκηνής. Το επόμενο event θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκεμβρίου, με την Globe να παρουσιάζει τους διεθνούς φήμης DJ’s Ummet Ozcan & Oliver Heldens, για ένα χριστουγεννιάτικο party που θα μείνει αξέχαστο!

Stay Tuned: https://www.facebook.com/globe.org?fref=ts

Submit a Comment