Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | March 29, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Οι ONIRAMA υποδέχονται την Αποστολία Ζώη στο Camorra με ένα άκρως ανανεωμένο πρόγραμμα!

Οι ONIRAMA υποδέχονται την Αποστολία Ζώη στο Camorra  με ένα άκρως ανανεωμένο πρόγραμμα!
  • On January 30, 2015

Οι ONIRAMA με τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις απογειώνουν το νέο τους ‘στέκι’ στην Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο! Το Camorra κατακλύζεται από πλήθος κόσμου σε κάθε εμφάνιση του πιο δυναμικού συγκροτήματος, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής του κέντρου της πόλης και ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με την Αποστολία Ζώη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα προσθέσει μία ξεχωριστή μουσική πινελιά στο ήδη εκρηκτικό πρόγραμμα των ONIRAMA, που θα ενθουσιάσει!

Η μεγάλη αγάπη του κόσμου που γεμίζει το Camorra κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με επώνυμους και μη να γίνονται ένα αποτελεί πλέον συνήθεια στο νέο ‘στέκι’ στο Κολωνάκι! Από νωρίς σχηματίζονται ουρές στην οδό Αμερικής από φίλους του πιο δυναμικού συγκροτήματος για να διασκεδάσουν στο ριζικά ανακαινισμένο Camorra (Αμερικής 6 & Πανεπιστημίου, Κολωνάκι) με τις αγαπημένες επιτυχίες των ONIRAMA, αλλά και με διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, στον ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο εμπνευσμένο από άρωμα Ιταλίας.

Η διασκέδαση πλέον στην αθηναϊκή νύχτα έχει ένα όνομα… Camorra και οι ONIRAMA υποδέχονται την Αποστολία Ζώη κάθε Παρασκευή και Σάββατο και σας παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που θα συζητηθεί!

 

Τιμή φιάλης από 140€
Είσοδος στο μπαρ με ποτό 10€

 

Camorra Live Clubbing, Αμερικής 6 & Πανεπιστημίου

ΤΗΛ.: 215.215.1399 & 215.215.2199

Submit a Comment