Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | March 28, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Οι ONIRAMA παρουσίασαν το νέο τους album “Μεθυσμένο Τατουάζ” σε μία διαφορετική παρουσίαση στα πλαίσια του Fashion Room Service XXL Edition by OZON RAW

Οι ONIRAMA παρουσίασαν το νέο τους album “Μεθυσμένο Τατουάζ” σε μία διαφορετική παρουσίαση στα πλαίσια του Fashion Room Service XXL Edition by OZON RAW
  • On April 11, 2014

Οι ONIRAMA την Τετάρτη 9 Απριλίου παρουσίασαν το νέο τους δίσκο #MethismenoTatouaz, από τη MINOS  EMI σε μία μουσική βραδιά που ενθουσίασε όλους τους προσκεκλημένους.  Το πιο δυναμικό συγκρότημα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο Fashion Workshop by Vicky Kaya για να παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά σε ανθρώπους των media, συνεργάτες από το χώρο της μουσικής, της μόδας κι όχι μόνο! Η πρωτοποριακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταράτσα του κτιρίου στα πλαίσια του Fashion Room Service XXL Edition by OZON RAW με ένα διαφορετικό και μοναδικό concept παρουσίασης δίσκου.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα λόγια της κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα, Διευθύνουσα Σύμβουλο της MINOS EMI, και του frontman Θοδωρή Μαραντίνη, όπου υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους. Στη συνέχεια,  ο Θοδωρής Μαραντίνης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για τη δημιουργία και την κυκλοφορία του νέου album «Μεθυσμένο Τατουάζ». Οι ONIRAMA σε μία live unplugged εκτέλεση, παρουσίασαν τραγούδια από το νέο δίσκο  με τίτλο #MethismenoTatouaz αλλά και αγαπημένες επιτυχίες τους, καθώς τραγούδησαν και διαχρονικά ντουέτα με την υπέροχη Ελπίδα.  Το styling του συγκροτήματος επιμελήθηκε ο Μάρκος Ανδριώτης.

 

Παράλληλα οι ONIRAMA έδωσαν την ευκαιρία στους παραβρισκόμενους, αποκλειστικά να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο “video clip” που δημιουργήθηκε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με διάρκεια αντίστοιχη του album #MethismenoTatouaz το οποίο φιλοξενείται στο καινούριο microsite http://methismenotatouaz.onirama.gr. Το microsite σχεδιάστηκε ως digital promotion του νέου album, μέσα από το οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μια εικονική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με τα μάτια του Θοδωρή Μαραντίνη.

Λίγα λόγια για την ιδέα:

Ο Θοδωρής μετά από ένα πρωινό με τον Δημήτρη στην Αιόλου, παίρνει το ποδήλατο του, βάζει στο mp3 του το καινούριο album και κάνει βόλτα στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του 40’ video η Ηρώ και η Ελπίδα συμπρωταγωνιστούν στο «Μεθυσμένο Τατουάζ»,  και τη μοναδική Ντορέττα Παπαδημητρίου καθώς και όλα τα μέλη του συγκροτήματος σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

 

Mέσα από την οθόνη που προβάλλει τη βόλτα, o θεατής έχει τις εξής δυνατότητες:

Να κάνει play / pause την βόλτα

Να προχωρήσει 15 δευτερόλεπτα μπροστά

Να γυρίσει στην αρχή της βόλτας, να κάνει skip στο επόμενο κομμάτι.

 

να μοιράσει τη σελίδα στο facebook

να σχολιάσει μέσα από την πλατφόρμα “DISQUS”

να κάνει subscribe στο κανάλι Youtube των Onirama

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος διψάει για ξεχωριστές μελωδίες και εμπνευσμένους στίχους για αυτό και στηρίζει τους ONIRAMA! Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος αποτελεί αρωγό αυτής της ανανεωμένης μουσικής πρότασης από το πιο δυναμικό ελληνικό μουσικό συγκρότημα.

Γιατί οι ONIRAMA και ο Βίκος διψάνε για μουσική…

#methismenotatouaz

Το track list του «Μεθυσμένο Τατουάζ»:

 

side A

side Β

01. Κανονικός (μαζί μας ο Σταμάτης)

02. Πέφτω από ψηλά

03. Ε, και;

04. Να μείνω ή να φύγω

05. Μεθυσμένο τατουάζ

06. Η μία (απαγγέλει η Άννα Παναγιωτοπούλου))

07. Ραντεβού στη μία (συμμετέχει η Ηρώ)

08. Μετάξι

09. Μία βόλτα (συμμετέχει η Ελπίδα)

10. Υπάρχει κανείς;

11. Αλλαγή

12. Στην πόλη των αγγέλων – Bonus track

(συμμετέχει η παιδική χορωδία Rosarte)

 

Submit a Comment