Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 25, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Οι ONIRAMA και η ΚΡΙ ΚΡΙ φέρνουν το καλοκαίρι την Πέμπτη 29 Μαΐου και για μία σειρά από live unplugged μουσικές εμφανίσεις στο AKANΘUS!

  • On May 30, 2014

Το πιο δυναμικό συγκρότημα, παρέα με τις νέες απολαυστικές γεύσεις της ΚΡΙ ΚΡΙ, έρχεται με καλοκαιρινή διάθεση στο stage του AKANΘUS. Οι ONIRAMA την Πέμπτη 29 Μαΐου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων θα μας ξεσηκώσουν με την εκρηκτική  live παρουσία τους και τις γεμάτες ενέργεια εκτελέσεις τους!

Μετά τις χειμερινές επιτυχημένες εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι ONIRAMA επιστρέφουν ανανεωμένοι παρέα με την ΚΡΙ ΚΡΙ για να “δροσίσουν” την καλοκαιρινή ζωή της Αθήνας, σε μία σειρά από εντυπωσιακές μουσικές εμφανίσεις στο AKANΘUS. Το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα θα μας ‘ταξιδέψει μουσικά’ με τις αγαπημένες του επιτυχίες, με τα ανατρεπτικά τραγούδια του καινούργιου δίσκου “Μεθυσμένο Τατουάζ» αλλά και τις διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών σε unplugged εκτελέσεις. Η απόλυτη καλοκαιρινή μουσική εμπειρία στο νέο χώρο του ΑΚΑΝΘUS, δίπλα στη θάλασσα, παρέα με τους ONIRAMA και την ΚΡΙ ΚΡΙ θα αποτελέσει το talk of the town της νυχτερινής διασκέδασης του καλοκαιριού!

Η ΚΡΙ ΚΡΙ πάει #MiaVolta με τους Onirama στο Akanthus!

Σας περιμένουμε όλους την Πέμπτη 29 Μαΐου στις 22.30

 

AKANΘUSSUMMER:

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παραλία Ακτή Ηλίου, Άλιμος

Τηλ. Επικοιν. 210-9680800

F: facebook.com/Akanthus

W: www.akanthus.gr

E: [email protected]

Submit a Comment