Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 24, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε Από Τα SEPHORA Η Επίσημη Παρουσίαση Του Nέου Αρώματος Με Την Υπογραφή Του STAN “NEON by STAN”

Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε Από Τα SEPHORA  Η Επίσημη Παρουσίαση Του Nέου Αρώματος Με Την Υπογραφή Του STAN “NEON by STAN”
  • On March 9, 2015

Τα SEPHORA, τα πιο διάσημα καταστήματα στην Ευρώπη και την Αμερική, θέτοντας πάντα ως  στόχο την καινοτομία και την αποκλειστικότητα και βάζοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες του καταναλωτή αλλά και τα trends της εποχής, δημιούργησαν το ξεχωριστό άρωμα NEON by STAN, σε συνεργασία με τον επιτυχημένο καλλιτέχνη Stan. Η παρουσίαση του νέου αρώματος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο κατάστημα SEPHORA στην Ερμού.

Τα SEPHORA υποδέχτηκαν πλήθος εκπροσώπων από το χώρο των Μ.Μ.Ε. και της ομορφιάς για να γνωρίσουν από κοντά το ιδιαίτερο άρωμα, NEON by STAN. Ο Stan και ο Γιώργος Βερύκιος, Διευθύνων Σύμβουλος της Sephora Greece, παρουσίασαν το νέο άρωμα NEON by STAN και ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους. Οι τυχερές – που αναδείχτηκαν μέσα από διαγωνισμό – είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Το νέο φρέσκο άρωμα του Stan που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του με το ιδιαίτερο σχήμα μπουκαλιού ήρθε για να αφήσει το στίγμα του. Το NEON by STAN μας ταξιδεύει με έναν ισορροπημένο συνδυασμό μανταρινιού, λεμονιού, ανανά, ορχιδέας, γιασεμιού, βιολέτας, μαύρου κερασιού, σπόρους τόνκας, σανταλόξυλου και βανίλιας δημιουργώντας μια ευχάριστη διάθεση σε όσες το φορούν! Η καινοτόμα συσκευασία προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το αγοράσουν, να έχουν τη φωτογραφία του Stan με το αυτόγραφό του! Το πρώτο άρωμα του Stan σηματοδοτεί την αλλαγή και την εξέλιξη, είναι άκρως νεανικό και έχει την απαραίτητη δόση δυναμισμού και θηλυκότητας.

Το άρωμα NEON by STAN διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα SEPHORA σε όλη την Ελλάδα.

#NeonByStan

   www.sephora.gr

Σχετικά με τα SEPHORA:

Στην εταιρία SEPHORA GREECE ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ανήκουν τα καταστήματα καλλυντικών SEPHORA.

Η SEPHORA GREECE ΑΕ ανήκει στον Όμιλο LVMH. Η LVMH είναι ο διεθνής ηγέτης στην αγορά πολυτελών προϊόντων όπως Christian Dior, Louis Vuitton ,Moet & Chandon, Dom Perignon, Celine, Kenzo, Givenchy, Christian Lacroix, Fendi, Pucci, Guerlain, Tag Heuer, Sephora, Make Up For Ever, Benefit κ.α.

Τα καταστήματα SEPHORA έχουν παρουσία σε 33 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο! Αριθμούν πάνω από 2000 καταστήματα & corners & είναι η Νο 1 αλυσίδα καλλυντικών στην Γαλλία και στις ΗΠΑ, και η 2η στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη 36 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Κέρκυρα, Χανιά, Σέρρες, Βόλο, Πάτρα, Χαλκίδα, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο, Βέροια, Ιωάννινα, Ξάνθη. Περισσότερα καταστήματα SEPHORA σύντομα κοντά σας!

Το μυστικό της επιτυχίας των καταστημάτων SEPHORA που τα καθιστά τόσο μοναδικά παγκοσμίως, συνοψίζεται σε 5 λέξεις: Εμπειρία, Ελευθερία, Ενημέρωση, Επιλογή, Εξυπηρέτηση.

Στα πιο διάσημα καταστήματα σε Ευρώπη και Αμερική, το περιβάλλον βασίζεται στο “free shopping experience” ώστε να αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο τα καλλυντικά. Εξειδικευμένο προσωπικό απαντά σε κάθε σας απορία, χωρίς να καθοδηγεί. Δεν είναι τυχαίο που celebrities σε όλον τον κόσμο επιλέγουν τα Sephora για την προσωπική τους εμπειρία ομορφιάς!

Στα Sephora υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής. Θα βρείτε όλες τις γνωστές μάρκες καλλυντικών και τα επώνυμα αρώματα, αλλά και τις αγαπημένες σας αποκλειστικές πρωτοποριακές σειρές καλλυντικών που δημιουργούν τις παγκόσμιες τάσεις όπως Make up For Ever, Strivectin και πολλές άλλες. Στα Sephora η μόδα δεν ακολουθείται, δημιουργείται!

Τα SEPHORA έχουν τα δικά τους ομώνυμα καλλυντικά που χάρη στην ποιότητα και την συσκευασία τους θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα σε όλο το κόσμο και κερδίζουν κάθε μέρα όλο και περισσότερες θαυμάστριες στην Ελλάδα! Ονειρεμένες σκιές, αφρόλουτρα που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις, κρέμες σώματος που σας ταξιδεύουν και όλα τα ασύλληπτα gadgets και αξεσουάρ που κάνουν την καθημερινή σας ομορφιά ένα ατέλειωτο παιχνίδι!

Submit a Comment