Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 19, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Η PINK WOMAN Εγκαινίασε Το Νέο Της Κατάστημα Στη Λεμεσό Με Guest Star Tη Μοναδική Δούκισσα Νομικού

Η PINK WOMAN Εγκαινίασε Το Νέο Της Κατάστημα Στη Λεμεσό Με Guest Star Tη Μοναδική Δούκισσα Νομικού
  • On March 17, 2015

#pinkaboutit #dutchessspinksincy

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαρτίου το Official Opening Party του νέου καταστήματος Pink Woman στη Λεμεσό στην οδό Κολωνακίου,  με guest star την εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού! Πλήθος εκπροσώπων από τα κυπριακά Μ.Μ.Ε. αλλά και το χώρο της μόδας έδωσαν το παρόν, ενώ εκατοντάδες fans συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να συναντήσουν από κοντά την αγαπημένη τους Δούκισσα Νομικού και να εγκαινιάσουν μαζί της το νέο κατάστημα.

Το νέο κατάστημα της Pink Woman βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού και αποτελεί το έκτο στην Κύπρο. Ακολουθώντας το νέο concept της εταιρείας που εφαρμόζεται με επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό, χρησιμοποιεί το λευκό στοιχείο για να δημιουργήσει στον πελάτη ένα μοναδικό περιβάλλον και μια ξεχωριστή εμπειρία shopping. Σε λίγες μέρες, η Pink Woman, το γρηγορότερα αναπτυσσόμενο fast-fashion brand θα παρουσιάσει τη νέα καμπάνια S/S 2015 με κεντρικό πρόσωπο τη μοναδική Δούκισσα Νομικού. Με βασικό γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, τα υλικά υψηλής ποιότητας, τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τις προσιτές τιμές, η Pink Woman έχει κατακτήσει την προτίμηση των style lovers, συνδυάζοντας μοναδικά κομψότητα και άνεση.

Λίγα λόγια για την Pink Woman:

Η εταιρεία ενδυμάτων Pink Woman ιδρύθηκε το 2004 στη Βόρεια Ελλάδα και μέχρι σήμερα συνεχίζει την ανοδική πορεία της στην αγορά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το δίκτυο της Pink Woman αποτελείτε από 65 καταστήματα στην Ελλάδα, 6 στην Κύπρο, 2 στο Dubai, 1 στη Συρία, 1 στην Ιορδανία και 2 στην Αλβανία.

Η ελληνική εταιρεία ενδυμάτων, στηρίζει ιδιαίτερα την τοπική αγορά μέσα από την κεντρική μονάδα παραγωγής στην Καβάλα, έκτασης 4.000 μ², όπου και πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής. Η Pink Woman ξεχωρίζει για τη πολιτική κοινωνικής ευθύνης που έχει υιοθετήσει από την ίδρυση της και συνεχίζει στηρίζοντας  φιλανθρωπικές ενέργειες . Το 2010 βραβεύτηκε ως η ελληνική εταιρεία με τους πιο ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης.

 

 

Submit a Comment