Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 19, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Η ΚΡΙ ΚΡΙ παρουσιάζει αγαπημένες και νέες απολαυστικές γεύσεις στα κίτρινα ψυγεία και το πρώτο Frozen Yogurt παγωτό ξυλάκι!

Η ΚΡΙ ΚΡΙ παρουσιάζει αγαπημένες και νέες απολαυστικές γεύσεις στα κίτρινα ψυγεία και το πρώτο Frozen Yogurt παγωτό ξυλάκι!
  • On May 15, 2014

Η ΚΡΙ ΚΡΙ υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με τα καθιερωμένα αλλά και νέα λαχταριστά παγωτά, αναδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά την ελληνική γεύση στα καλύτερά της.

Φέτος, η ΚΡΙ ΚΡΙ επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη: τα μοναδικά παγωτά Frozen Yogurt σε ξυλάκι με ελληνικό γιαούρτι σε 2 απόλυτα δροσιστικές γεύσεις φράουλα και ροδάκινο.                                       Με μόνο 114 θερμίδες αποτελούν την ιδανική πρόταση για όσους επιθυμούν αυθεντική απόλαυση χωρίς τύψεις.

Η διαχρονική οικογένεια Master σε κυπελλάκι ΙΟΝ Noisetta, ΙΟΝ Αμυγδάλου και Καραμέλα εμπλουτίζεται με την ασυναγώνιστη γεύση Βανίλια με κομμάτια μπισκότου, ενώ οι νέες γρανίτες Top Πορτοκάλι και Πορτοκάλι-Φράουλα σε ξυλάκι προσφέρουν συναρπαστικές επιλογές.

Τα ελληνικά παγωτά ΚΡΙ ΚΡΙ γιορτάζουν φέτος 60 χρόνια παρουσίας στην αγορά και τα κίτρινα ψυγεία μας περιμένουν σε όλη την Ελλάδα, με πλούσια ποικιλία παγωτών σε ελκυστικές τιμές ώστε να γίνουν η πιο γλυκιά μας συνήθεια και αυτό το καλοκαίρι!

Submit a Comment