Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 24, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Η ΕΨΑ στηρίζει τις δράσεις του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» διαθέτοντας πάνω από 150.000 λίτρα αναψυκτικών.

Η ΕΨΑ στηρίζει τις δράσεις του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» διαθέτοντας πάνω από 150.000 λίτρα αναψυκτικών.
  • On April 29, 2014

Η ΕΨΑ, η αγαπημένη ελληνική εταιρία αναψυκτικών, με αφορμή τον εορτασμό των 90 χρόνων λειτουργίας της, πραγματοποίησε μια εκτεταμένη δράση έμπρακτης Κοινωνικής Ευθύνης.

 

Φέτος το Πάσχα, η ΕΨΑ προσέφερε σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ πάνω από 150.000 λίτρα αναψυκτικών, για τα εορταστικά γεύματα χιλιάδων οικογενειών, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη της απέναντι στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που δρα κατά της σπατάλης του φαγητού και της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό. Στα δύο χρόνια λειτουργίας του έχει δικτυώσει 1.000.000 μερίδες περισσευούμενου φαγητού σε ιδρύματα, συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΨΑ, κα Πένυ Τσαούτου δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζοντας την αναγνωρισμένη εξαιρετική προσφορά του «Μπορούμε» στην ελληνική κοινωνία, όλοι εμείς στην ΕΨΑ είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη συνεργασία, καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρουμε σε ένα τόσο σημαντικό σκοπό και να δώσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας χαρά σε χιλιάδες οικογένειες.»

Submit a Comment