Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 23, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Η Διεθνής Καμπάνια Για Τα Ρολόγια OOZOO Με Πρωταγωνιστή Τον Έλληνα Style Icon Δημήτρη Λαγιόπουλο

Η Διεθνής Καμπάνια Για Τα Ρολόγια OOZOO  Με Πρωταγωνιστή Τον Έλληνα Style Icon Δημήτρη Λαγιόπουλο
  • On February 21, 2014

Τα ολλανδικά ρολόγια OOZOO που αποτελούν ένα παγκόσμιο trend, λανσάρουν τη νέα τους συλλογή μέσα από μία εντυπωσιακή διεθνή καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί ο Έλληνας Style Icon Δημήτρης Λαγιόπουλος.

Η καμπάνια με την υπογραφή του ταλαντούχου φωτογράφου Κώστα Αυγούλη εμπνέεται από τον Ουρανό, τη Γη, τον Ήλιο και τη Θάλασσα και απεικονίζει τα ρολόγια OOZOO και τον Έλληνα supermodel μέσα από μία εικαστική προσέγγιση που δημιουργεί μία ολοκληρωμένη καμπάνια υψηλών προδιαγραφών. Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος αναδεικνύει με την προσωπικότητα του τη μοναδική ποιότητα και αισθητική των ρολογιών που σε συνδυασμό με τη προσιτή τιμή και την μεγάλη ποικιλία τους σε χρώματα και σχέδια για άνδρες και γυναίκες αποτελούν την πιο αγαπημένη, στιλάτη και οικονομική επιλογή.

H πρωτοποριακή καμπάνια της OOZOO υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από μία επιλεκτική ομάδα συνεργατών. Ο φωτογράφος διεθνούς κύρους Κώστας Αυγούλης ανέλαβε εκτός από την φωτογράφιση και την σκηνοθεσία των videos, το styling επιμελήθηκαν ο Ηλίας Μιχαλόλιας και ο Χάρης Γκοτζαμανίδης και την παραγωγή των videos έκανε η Riva Productions. Την δημιουργία και στρατηγικό σχεδιασμό της καμπάνιας υλοποίησε  η εταιρεία επικοινωνίας PRogressive.

Τα ρολόγια ΟΟΖΟΟ διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα και στις ομώνυμες boutique:

Αθήνα,  Βουλής 22  / Τ: 210 3220067
Μύκονος, Ματογιάννη / Τ: 22890 78876

Submit a Comment