Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | March 28, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Απολαυστικό καλοκαίρι με την Κρι Κρι: Μοναδικό παγωτό frozen yogurt και νέες συναρπαστικές γεύσεις!

Απολαυστικό καλοκαίρι με την Κρι Κρι: Μοναδικό παγωτό frozen yogurt και νέες συναρπαστικές γεύσεις!
  • On July 1, 2015

Τα παγωτά Κρι Κρι επιστρέφουν στα κίτρινα ψυγεία και γίνονται το σήμα κατατεθέν για ακόμα ένα ξεχωριστό, άκρως δροσιστικό καλοκαίρι.

Για όσους αναζητούν απόλαυση χωρίς ενοχές, η ιδανικότερη πρόταση για άλλη μια χρονιά είναι το παγωτό Frozen Yogurt! Η Κρι Κρι γνωρίζει καλά τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι, αλλά και τι σημαίνει αυθεντικό γιαούρτι. Με 20 χρόνια εμπειρία στην παραγωγή γιαούρτης, προσφέρει το πιο απολαυστικό παγωτό: το Frozen Yogurt, με Στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι, που οδηγεί στον απόλυτο συνδυασμό απόλαυσης και υγείας. Σε 2 υπέροχες καλοκαιρινές, φρουτένιες γεύσεις, φράουλα και ροδάκινο, τα παγωτά Frozen Yogurt σε ξυλάκι, κυπελλάκι αλλά και οικογενειακή συσκευασία, έχουν ελάχιστες θερμίδες και χαμηλά λιπαρά, συνιστώντας την πιο υγιεινή και δροσιστική συνήθεια του καλοκαιριού.

Επιπλέον, η Κρι Κρι, συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα της με μοναδικής ποιότητας παγωτά και παρουσιάζει τις πιο πλούσιες επιλογές, σε ασυναγώνιστες γεύσεις και στις πιο ελκυστικές τιμές: Στην all-time-classic και ανανεωμένη πλέον σειρά των Master, τις εντυπώσεις κλέβει το νέο ξυλάκι Μaster Strawberry & Chocolate, με παγωτό φράουλα, πλούσιο σιρόπι φράουλας και επικάλυψη πραγματικής σοκολάτας, ενώ η οικογένεια των Rodeo απογειώνεται με τον πύραυλο Rodeo Moment Cookies με λαχταριστά κομμάτια μπισκότο, που εκτοξεύει την καλοκαιρινή διάθεση!

Αναζητήστε τα παγωτά Κρι Κρι στα κίτρινα ψυγεία σε όλη την Ελλάδα και απολαύστε την ελληνική γεύση στα καλύτερά της!

Submit a Comment