Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 25, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Το NEW HOTEL παρουσιάζει το πιο ιδιαίτερο rooftop lounge της πόλης, NEW Art Lounge

Το NEW HOTEL παρουσιάζει το πιο ιδιαίτερο rooftop lounge της πόλης, NEW Art Lounge
  • On January 31, 2014

Στην καρδιά της Αθήνας, στην αφετηρία της Πλάκας, το αγαπημένο NEW Hotel δημιούργησε στον τελευταίο του όροφο, ένα εντυπωσιακό rooftop lounge, το NEW Art Lounge, με πανοραμική θέα της πόλης, σε συνδυασμό με εκλεκτές γεύσεις και νέα ενδιαφέροντα πράγματα για να ανακαλύψει κανείς.

 

Με την αισθητική μιας πολυτελούς σουίτας, οι επισκέπτες του NEW Art Lounge θα απολαύσουν τα ανανεωμένα μενού του εστιατορίου σε ένα ξεχωριστό σκηνικό όπου κυριαρχεί η 360ο οπτική της Αθήνας και η μοναδική Art Library που φιλοξενεί σπάνιες εκδόσεις, art books και περιοδικά από το αρχείο του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ. Τις εντυπώσεις κερδίζει η μοναδική design αισθητική του χώρου, με έργα από το περιοδικό τέχνης ‘Toilet Paper’ των Maurizio Cattelan και Pierpaolo Ferrari αλλά και του πρωτοποριακού καλλιτέχνη Ashley Bickerton.

 

Το μενού του εστιατορίου NEW Taste ανανεώνεται και εξελίσσει τις καθιερωμένες γεύσεις του οι οποίες πλέον προσφέρονται και στο καλοκαιρινό NEW Art Lounge, προσθέτοντας δροσερές πινελιές και νέα, ελαφριά πιάτα, κάθε μέρα από τις 19.00 έως και τις 24:00, ενώ παρουσιάζει από τις  12:00 μέχρι τις 17:00 το νέο γευστικό concept του ‘Ουζομεζέ’ με επιλογή ανάμεσα σε 12 διαφορετικούς, δημοφιλείς μεζέδες που δημιουργεί ο chef Steven Frost, καθώς και ψάρι ημέρας. Το καλύτερο brunch της πόλης που έκανε το NEW Taste, τον απόλυτο προορισμό γεύσης κάθε Κυριακή, μεταφέρεται πλέον στο NEW Art Lounge με καλοκαιρινή διάθεση. 

 

Το NEW Art Lounge αποτελεί την πολυαναμενόμενη άφιξη στο κέντρο της πόλης, αναδεικνύοντας την ομορφιά της Αθήνας σε ένα μοναδικό περιβάλλον γευστικής απόλαυσης για όλη την ημέρα.

 

Summer New Taste & Art Lounge Menu (Νέα Πιάτα)

Ορεκτικά

Ταρτάρ σολωμού

Ψητό μεδούλι με κάπαρη, μαϊντανό και μπρουσκέτα

Antipasti board (σαλάμι cacciatore, προσούτο San Danielle, μοτσαρέλλα ,caponata & τουρσί)

 

Σαλάτες

Quinoa με μυρωδικά, αποξηραμένα σύκα και vinaigrette lime

 

Ψάρι

Φιλέτο  Σφυρίδας με sauce vierge και άγρια χόρτα

Asian Stir fry με γλυκό chilli, κόλιανδρος και ρύζι basmati (με γαρίδες ή κοτόπουλο)

 

Κρέας

Chicken Paillard ψημένο με τομάτες, σταφίδες, μαύρες ελιές και φινόκιο

Σουβλάκι Ψαρονέφρι με σπιτική πίτα, sauce γιαουρτιού και ψητά λαχανικά

Submit a Comment