Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 19, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Νέα Γενιά Ζηρίδη

Νέα Γενιά Ζηρίδη
  • On August 23, 2013

Νέα Γενιά Ζηρίδη: Εκπαιδευτική πρωτοπορία μέσα από
την στρατηγική αποκλειστική συνεργασία με το University of Cambridge
και χρήση i-Pad στην καθημερινή διδασκαλία!

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη αποτελεί ένα από τα πλέον διακεκριμένα σχολεία στην Ελλάδα με μια ξεχωριστή πορεία 80 χρόνων. Συνδυάζοντας μοναδικά την παράδοση με την καινοτομία και κατανοώντας απόλυτα τις σύγχρονες ανάγκες σπουδών των μαθητών, το σχολείο πρωτοπορεί έμπρακτα στην εκπαίδευση που προσφέρει και ανακοινώνει μια νέα, αποκλειστική συνεργασία με την Cambridge International Schools ενώ εισάγει την χρήση i-Pads σε όλα τα μαθήματα.

Ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός Cambridge International Schools που ανήκει στο University of Cambridgeαποτελεί το μεγαλύτερο και τον πιο αναγνωρισμένο φορέα διεθνών προγραμμάτων και πτυχίων για μαθητές 5-19 ετών σε όλο τον κόσμο. Η Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρει την προαιρετική παροχή ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που οδηγεί στην εισαγωγή των μαθητών σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, με την εποπτεία και τη σφραγίδα του πανεπιστημίου του Cambridge παράλληλα με την απόκτηση του Εθνικού Απολυτηρίου Λυκείου.  Το δίγλωσσο πρόγραμμα του Cambridge International Schools θα εφαρμοστεί αρχικά στις τάξεις Α’ & Δ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου. Παράλληλα, οι μαθητές διατηρούν το δικαίωμα εισαγωγής τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια μέσα από τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Παράλληλα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη, καινοτομεί ουσιαστικά και εισάγει τα i-Pads στην εκπαίδευση των μαθητών από τη Δ’ Δημοτικού έως και την Α’ Λυκείου, αξιολογώντας τις εξελίξεις στην ψηφιακή τεχνολογία και τον τρόπο που μπορούν να συμβάλλουν στην κινητοποίηση των μαθητών για την αποτελεσματικότερη πρόσληψη και αφομοίωση της γνώσης. Στόχος του προγράμματος i-Pad School είναι η ανάπτυξη πολλαπλών προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών, όπως η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η έρευνα, η εφευρετικότητα, η σφαιρική και κριτική σκέψη, καθώς και η συνεργασία και η ομαδικότητα μέσα από τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν τα i-Pads. Η μαθησιακή εμπειρία στη Νέα Γενιά Ζηρίδη γίνεται συναρπαστικά διαδραστική, καθώς το 50% από τα γνωστικά αντικείμενα της τάξης θα πραγματοποιείται με την αξιοποίηση των i-Pads στη διδασκαλία και τους διαδραστικούς πίνακες μέσω του συστήματος Apple TV.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη αποδεικνύει έμπρακτα την εκπαιδευτική της καινοτομία, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τη γνώση και την εμπειρία των 80 χρόνων υπεροχής της στην ελληνική εκπαίδευση.

Πληροφορίες για τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη συνδυάζει την οικογενειακή, ιστορική παράδοση 80 ετών με τη συνεχή καινοτομία, εφαρμόζοντας με συνέπεια την προσωποποιημένη μάθηση (personalized learning) σε κάθε εκπαιδευτική διάσταση κι επιτυγχάνοντας εξαιρετικά ακαδημαϊκά αποτελέσματα. Σε ένα πρότυπο campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων στα Σπάτα, το σχολείο προσφέρει ένα πολυδιάστατο κι εξειδικευμένο φάσμα εκπαιδευτικών, κοινωνικών, συναισθηματικών και αθλητικών δραστηριοτήτων με έμφαση στο μοναδικό προφίλ και τις ιδιαίτερες κλίσεις του κάθε μαθητή και στο υψηλό επίπεδο γνώσης που αποκτά.  Εξελίσσοντας διαρκώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλλιεργεί στους μαθητές της ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες ζωής και όλα τα αναγκαία εργαλεία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής, συντελώντας στην επιτυχία και στην ευτυχία τους. Χάρη στο ολοκληρωμένο και προσωποποιημένο πλάνο εκπαίδευσης της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, οι μαθητές ξεχωρίζουν με πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις σε διαφορετικούς τομείς, δικτυώνονται κοινωνικά και αποτελούν μέλη μιας δυναμικής ακαδημαϊκής κοινότητας που τους παρέχει την πιο θετική προοπτική για το μέλλον τους

Submit a Comment