Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 18, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Ημέρα της Οικογένειας ΚΡΙ – ΚΡΙ στις εγκαταστάσεις της στις Σέρρες!

Ημέρα της Οικογένειας ΚΡΙ – ΚΡΙ στις εγκαταστάσεις της στις Σέρρες!
  • On July 18, 2013

Η εταιρία Κρι Κρι διοργανώνει σήμερα στις εγκαταστάσεις της μία μεγάλη υπαίθρια γιορτή και υποδέχεται τους εργαζόμενους με τις οικογένειές τους.

Η εταιρία -θέλοντας να τιμήσει το ιδιαίτερα σημαντικό έργο των ανθρώπων της- διοργανώνει την «Ημέρα Της Οικογένειας» μία ημέρα γεμάτη παιχνίδια, μουσική, χορό, άφθονες λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα, στόχος είναι η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων δίνοντας τη δυνατότητα να συναντηθούν εκτός εργασίας και να διασκεδάσουν σε μία ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων της Κρι Κρι, Παύλος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Σε πείσμα των καιρών συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος! Στόχος μας είναι η επίτευξη ισορροπίας μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής για το σύνολο του προσωπικού μας. Για αυτό το λόγο διοργανώνουμε για 1η φορά την «Ημέρα της Οικογένειας», προκειμένου να ενισχύσουμε αισθήματα συντροφικότητας, σεβασμού, αξιοπιστίας και υπερηφάνειας μεταξύ της εταιρείας και των οικογενειών του προσωπικού. Ευελπιστούμε η συγκεκριμένη εκδήλωση να γίνει θεσμός και να αποτελέσει τον οδηγό για την περαιτέρω βελτίωση των εργασιακών σχέσεων!».

Submit a Comment