Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 23, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Σίσσυ Χρηστίδου: Νέα συνεργασία με την L’Oréal Paris!

  • On February 21, 2014

Η πανέμορφη Σίσσυ Χρηστίδου που τα μαλλιά της αποτελούν σημείο αναφοράς και πρότυπο των Ελληνίδων, αφέθηκε στα χέρια του Διεθνή Hair stylist της L’Oréal Paris Stephan Lancien  και Colorist & Makeup artist της L’Oréal Paris Δημήτρη Γιαννέτου.

To εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα απολαύσουμε στην νέα καμπάνια της L’Oréal Paris για την νέα απόχρωση Excellence!Η Σίσσυ ακόμα  πιο όμορφη και  λαμπερήεκπέμπει την ευτυχία της με ένα νέο look που της χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποτελεί μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες και κάθε γυναίκα την αισθάνεται σαν φίλη της που θα μοιραστεί μαζί της τα όλα τα μυστικά ομορφιάς της. Προτείνει λοιπόν στις γυναίκες που θέλουν να γοητευόσουν να επιλέξουν την απόχρωση 7764 Έντονο Χαλκοκόκκινο της Excellence.

Ως πρωταγωνίστρια της καμπάνιας για την νέα βαφή της Excellence, η Σίσσυ δήλωνει ενθουσιασμένη με το νέο χρώμα των μαλλιών της! Της ταιριάζει απόλυτα και  τονίζει τέλεια τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της.  Άλλωστε όπως λέει και η ίδια για την Excellence: «Για μένα, είναι η μόνη βαφή που αξίζει!»

Το χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας αναδεικνύεται μόνο σε υγιή μαλλιά και η Excellence είναι η μόνη βαφή που μπορεί να το πετύχει αυτό χάρη στην 3πλή φροντίδα: ceramides που προστατεύουν, κολλαγόνο που αναδομεί, προκερατίνη που δυναμώνει.

Όλα στο κόκκινο λοιπόν!

Submit a Comment