Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 16, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Η πιο εκλεκτή γαστρονομική απόλαυση κάτω από την Ακρόπολη

Η πιο εκλεκτή γαστρονομική απόλαυση κάτω από την Ακρόπολη
  • On August 23, 2013

Η πιο εκλεκτή γαστρονομική απόλαυση κάτω από την Ακρόπολη
εμπλουτίζεται με νέα καλοκαιρινά menu από τον Άρη Τσανακλίδη
που ξεκινούν από 15 ευρώ

Το εστιατόριο KUZINA στο Θησείο υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με ανανεωμένα menus με την υπογραφή του διακεκριμένου chef Άρη Τσανακλίδη. Ο συνδυασμός της πιο μαγευτικής θέας προς την Ακρόπολη από την tarazza του εστιατορίου και του νέου οικονομικού menu που ξεκινά σε ειδική τιμή από 15 ευρώ καθιστούν το KUZINA τον απόλυτο προορισμό γεύσης στην Αθήνα!

 

Ο καταξιωμένος chef εμπνέεται από τις εποχικές μυρωδιές και τις πρώτες ύλες της ελληνικής γης και ανανεώνει με ανατρεπτική διάθεση τις γευστικές επιλογές του εστιατορίου, παρουσιάζοντας δροσερά πιάτα που συνδυάζουν δημιουργικά την ελληνική μαγειρική παράδοση με τις fusion τάσεις της εστίασης σε διεθνές επίπεδο.

 

Από το ανανεωμένο menu ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων στα ορεκτικά οι λουκουμάδες με μους φέτας, δυόσμου και σος ροδιού, στο κυρίως πιάτο ο μπακαλιάρος του Roy και για επιδόρπιο το μιλφέιγ με φλωρεντίνες, κρέμα καταλάνα και καραμελωμένα βερύκοκα.

Ο Άρης Τσανακλίδης, εκτός από τα νέα πιάτα στον κυρίως κατάλογο, δημιουργεί και δύο νέα πλήρη menu των 15 ευρώ και 19 ευρώ ανά άτομο τα οποία περιλαμβάνουν: σαλάτα ή ορεκτικό, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο και ποτήρι κρασί, στο menu των 19 ευρώ. Τα νέα οικονομικά menu μπορεί κανείς να τα απολαύσει στον γραφικό πεζόδρομο της Αδριανού.

Η μαγευτική θέα από την tarazza, η θετική ενέργεια του πεζόδρομου της Αδριανού, οι ιδιαίτερες γεύσεις και η μοναδική ατμόσφαιρα της KUZINA μαγεύουν κάθε επισκέπτη της και την καθιστούν το σημείο συνάντησης όσων αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.

Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται κάτω από την Ακρόπολη…

Το εστιατόριο KUZINA, λειτουργεί καθημερινά 12:30-00:30.

Αδριανού 9, Θησείο. Τηλ.: 210 32 40 133, www.kuzina.gr

Submit a Comment