Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | April 20, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Οι ONIRAMA Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις live εμφανίσεις του, στo Cabaret προσφέροντας μοναδικές στιγμές!

Οι ONIRAMA Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις live εμφανίσεις του, στo Cabaret  προσφέροντας μοναδικές στιγμές!
  • On April 22, 2014

Οι ONIRAMA με τον μοναδικό Θοδωρή Μαραντίνη, το Σάββατο 12 Απριλίου, πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό finale, αποτελώντας το πιο δυναμικό και ένα από τα μακροβιότερα μουσικά προγράμματα στην Αθήνα. Οι εκρηκτικές εμφανίσεις των ONIRAMA, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Κολωνάκι αποτέλεσαν το απόλυτο talk-of-the-town! Ενθουσίαζαν το κοινό με τη δυναμική τους παρουσία και τη μοναδική τους ενέργεια on stage προσφέροντας έντονες μουσικές στιγμές!

Ύστερα από τέσσερις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων στο Cabaret, εκατοντάδες fans κατέκλυσαν το club μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να διασκεδάσουν με παλιές και νέες επιτυχίες τους (καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούριο album τους με τίτλο #MethismenoTatouaz), αλλά και διασκευές γνωστών κομματιών από το αγαπημένο συγκρότημα παρέα με τους ταλαντούχους Μιχάλη Ζέη και Νατάσα Μηνδρινού!

Οι ONIRAMA ευχαρίστησαν όλους τους συντελεστές αλλά και το κοινό της Αθήνας που τους αγκάλιασε! Και ανανεώνουν  το ραντεβού τους, στους σταθμούς του πολυαναμενόμενου The Ace of Hearts Tour με το Σάκη Ρουβά, την Ελένη Φουρέιρα, τους Boys and Noys και την dj και παραγωγό Xenia Ghali.

 

Μπείτε στο νέο microsite των ONIRAMA

Και ακούστε ολόκληρο τον καινούριο τους δίσκο

μέσα από #miavolta στην Αθήνα…

 

http://methismenotatouaz.onirama.gr

Submit a Comment