Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | March 28, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

MadWalk by Coca-Cola light The Fashion Music Project: Το Πιο Δυναμικό Fashion Music Project Κέρδισε Τις Εντυπώσεις Για 4η Χρονιά Με Εμπνευσμένες Δημιουργίες Μόδας, Ανατρεπτικές Εμφανίσεις Και Συναρπαστικές Εκπλήξεις!

MadWalk by Coca-Cola light The Fashion Music Project: Το Πιο Δυναμικό Fashion Music Project Κέρδισε Τις Εντυπώσεις Για 4η Χρονιά Με Εμπνευσμένες Δημιουργίες Μόδας, Ανατρεπτικές Εμφανίσεις Και Συναρπαστικές Εκπλήξεις!
  • On April 11, 2014

Το MadWalk by Coca-Cola lightThe Fashion Music Project, ο πιο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, έγινε πραγματικότητα για τέταρτη συνεχή χρονιά! Το MAD διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μία ξεχωριστή εκδήλωση όπου καταξιωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας πραγματοποίησαν μαζί με δυναμικούς καλλιτέχνες εκρηκτικά Live Performances και δημιουργικά Fashion Shows.

 

Το φετινό MadWalk by Coca-Cola light – The Fashion Music Project, που εμπνεύστηκε από τη δύναμη της γυναίκας, παρουσίασε η Μαίρη Συνατσάκη με special guest παρουσιαστές το Λάκη Γαβαλά, τον Τάκη Διαμαντόπουλο, την Calliope Καρβούνη, την Apollonia B και το Χάρη Χριστόπουλο και θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 11/04/2014 από τον ΑΝΤ1, στις 21:15. Το μοναδικό concept επιμελήθηκαν οι Fashion Directors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης, την σκηνοθεσία stage & καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Φωκάς Ευαγγελινός ενώ την τηλεοπτική σκηνοθεσία υπέγραψε ο Θάνος Γκομόζιας. Το  4ο  MadWalk by Coca-Cola light – The Fashion Music Project ενθουσίασε τους εκπροσώπους της μόδας, των media και της μουσικής αλλά και τους χιλιάδες θεατές που έδωσαν το παρόν, στηρίζοντας το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου» της Ε.ΕΛ.Ι.Α. που συνεχίζεται με την υποστήριξη της Coca-Cola Light.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο καθιερωμένος, πλέον, θεσμός που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, φιλοξένησε φέτος στη σκηνή του, 5 σχεδιαστές μόδας, 3 fashion brands και αγαπημένους καλλιτέχνες με τη γυναικεία δύναμη να κυριαρχεί και την ανδρική παρουσία να εκπλήσσει.

 

Την έκπληξη στην έναρξη του show έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης που ερμήνευσε το «Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις» σε ένα φαντασμαγορικό live performance πλαισιωμένος από μία ομάδα 40 χορευτών. Σειρά είχε η Μελίνα Μακρή, front woman των Vegas, που τραγούδησε το «Αν φτάνει μόνο η αγάπη» σε μία ανατρεπτική εμφάνιση, με τις δημιουργίες του Δημήτρη Πέτρου επί σκηνής. Ακολούθησε η ΤΑΜΤΑ με την dj και παραγωγό Xenia Ghali που απογείωσαν το κοινό παρουσιάζοντας τη νέα επιτυχία «Always Broken», σε μία άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση που πλαισιώθηκε με τις δημιουργίες των MI-RO.

 

Στη συνέχεια, βρέθηκε στη σκηνή η Νάντια Μπουλέ με τη συλλογή του Topshop by SOTRIS και τους DINO MFU και Issy που επιμελήθηκαν τη διασκευή της μεγάλης επιτυχίας «Summertime Sadness». Τη σκυτάλη πήρε η Θωμαή Απέργη  για να ερμηνεύσει το «La Trompet» με 60’s pop αισθητική πλαισιώνοντας τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Coca-Cola light σε συνεργασία με την BSB παρουσίασαν, όπως και πέρυσι, με πολύ εντυπωσιακό τρόπο το “The Red Dress“, το οποίο θα πωλείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της BSB (www.bsbfashion.com) και σε επιλεγμένα καταστήματα σε περιορισμένο αριθμό (limited edition). Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του προγράμματος ‘Νιώσε την καρδιά σου’ της Ε.ΕΛ.Ι.Α. που συνεχίζεται με την υποστήριξη της Coca-Cola light. Στη σκηνή βρέθηκαν η Courtney, η Ήβη Αδαμου  και η Ελισάβετ Σπανού για να αναδείξουν το ξεχωριστό αυτό φόρεμα, υπό τους  ήχους του remix του κλασσικού Sway από την  ταλαντούχα dj & παραγωγο Xenia Ghali. Η εταιρεία BSB παρουσίασε την BSB GOLD LABEL, μια special edition συλλογή  που αποτελείται από handmade δημιουργίες και fashionable κομμάτια που αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η Τζώρτζια των ΜΠΛΕ βρέθηκε στη σκηνή με τον drummer Σπύρο Κουδούνη και τις νεανικές δημιουργίες της Lov!ink για να ερμηνεύσει με rock διάθεση το «Τρελός», ενώ σε ρόλο έκπληξη μαζί της είδαμε τον Κώστα Μαρτάκη. Για δεύτερη συνεχή χρονιά το MadWalk by Coca-Cola light – The Fashion Music Project, έδωσε την ευκαιρία σε μία νέα σχεδιάστρια να αναδείξει το ταλέντο της μέσα από το The New Fashion Designer Contest. Έτσι, η Όλγα Ευτερπίου παρουσίασε την προσωπική της συλλογή και συστήθηκε στο κοινό με τη Μελίνα Ασλανίδου να τραγουδά το καινουργιο της τραγουδι «Κινδυνεύω».

Η Δούκισσα Νομικού σε ακόμα ένα Madwalk πραγματοποίησε μία εμφάνιση-έκπληξη ερμηνεύοντας με το δικό της τρόπο το «Oops, I did it again» σε remix εκτέλεση της Xenia Ghali μαζί με τις δημιουργίες της Celia Kritharioti – Haute Couture. Ο Apostolos Mitropoulos παρουσίασε την ανατρεπτική συλλογή του σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση της DEMY που τραγούδησε το super dance hit των Playmen   «Nothing Better» ενώ δημιουργίες του έδειξε η Τζένυ Μπαλατσινού.

 

 

 

 

 

 

 

Στο φινάλε του MadWalk by Coca-Cola light – The Fashion Music Project εμφανίστηκε η μοναδική  Άννα Βίσση σε μία special guest star performance. H απόλυτη Ελληνίδα σταρ ξεκίνησε ερμηνεύοντας το κλασσικό «Πράγματα» παίζοντας η ίδια πιανο, ενώ συνέχισε  με το νέο της hit «Καλύτερες Μέρες» σε παραγωγή του Alex Leon. Η βραδιά έκλεισε με την Άννα Βίσση και τους Wedding Singers σε ένα mash up του «Έμπνευση» και «Hold» με τον πιο φαντασμαγορικό επίλογο στο μεγαλύτερο θεσμό μόδας και μουσικής, πλαισιωμένοι και από τα 150 μοντέλα της βραδιάς.

Το τραγούδι του φετινού Mad Walk By Coca Cola Light  ήταν το «In Your Heart» και το υπογράφει ο πολλά υποσχόμενος dj και παραγωγός Mossel.

Οι 5 σχεδιαστές μόδας, τα 3 fashion brands και οι καλλιτέχνες που μοιράστηκαν τη σκηνή του φετινού Madwalk by Coca Cola light είναι οι:

  • DEMY για τον Apostolos Mitropoulos
  • Δούκισσα Νομικού για την Celia Kritharioti – Haute Couture
  • Θωμαή Απέργη για τον Vassilis Zoulias
  • Μελίνα Μακρή (VEGAS) για τον Dimitris Petrou
  • TAMTA για τους MI-RO
  • Νάντια Μπουλέ για το Topshop by SOTRIS
  • Τζώρτζια (ΜΠΛΕ) για τη LOV!NK
 
  • Ήβη Αδάμου, Courtney και  Ελισάβετ Σπανού για το Coca-Cola Light Red Dress Act by BSB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το φετινό Madwalk by Coca Cola light  πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, με το χώρο να έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει αυτή την εντυπωσιακή εκδήλωση και να προσφέρει μοναδικές στιγμές.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγαπημένο σας θεσμό MadWalk by Coca-Cola light – The Fashion Music Project, θα βρείτε στο www.madwalk.gr ή συντονιστείτε στο Mad TV και στο Mad Radio 106.2.

Submit a Comment