Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strategy • Communication • Reputation Management | March 29, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Καταξιωμένοι Σχεδιαστές Μόδας, Αγαπημένα Fashion Brands και Αποκλειστικά Γυναικείες Φωνές Πρωταγωνιστούν Στο MadWalk by Coca-Cola light The Fashion Music Project!

Καταξιωμένοι Σχεδιαστές Μόδας, Αγαπημένα Fashion Brands και Αποκλειστικά Γυναικείες Φωνές Πρωταγωνιστούν Στο MadWalk by Coca-Cola light The Fashion Music Project!
  • On March 28, 2014

Το MadWalk by Coca-Cola lightThe Fashion Music Project, ο πιο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, έρχεται για τέταρτη συνεχή χρονιά! Καθιερωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας συνυπάρχουν με αγαπημένους καλλιτέχνες σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που συνδυάζει δυναμικά Live Performances με ανατρεπτικά Fashion Shows.

 

Το φετινό MadWalk by Coca-Cola light – The Fashion Music Project, εμπνευσμένο από τη δύναμη της γυναίκας, δημιουργεί ένα μοναδικό concept που θα κλέψει τις εντυπώσεις.  Το stage θα πλημμυρίσει μόνο από γυναικείες φωνές ενώ σε special guest εμφάνιση θα απολαύσουμε την Άννα Βίσση! Οι 5 σχεδιαστές μόδας, τα 3 fashion brands και οι καλλιτέχνες που θα μοιραστούν τη σκηνή του φετινού Madwalk by Coca Cola light είναι οι:

  • DEMY για τον Apostolos Mitropoulos
  • Δούκισσα Νομικού για την Celia Kritharioti – Haute Couture
  • Θωμαή Απέργη για τον Vassilis Zoulias
  • Μελίνα Μακρή (VEGAS) για τον Dimitris Petrou
  • TAMTA για τους MI-RO
  • Νάντια Μπουλέ για το Topshop by SOTRIS
  • Τζώρτζια (ΜΠΛΕ) για τη LOV!NK
 
  • Surprise Coca-Cola Light Red Dress Act by BSB

 

 

 

 

Τέλος, η Μελίνα Ασλανίδου θα πλαισιώσει με την εμφάνισή της την παρουσίαση της συλλογής του νικητή του διαγωνισμού The New Fashion Designer Contest. Όπως και πέρυσι το MadWalk by Coca-Cola light – The Fashion Music Project, δίνει την ευκαιρία σε ένα νέο σχεδιαστή να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από την συγκεκριμένη δημιουργική πλατφόρμα και να παρουσιάσει την προσωπική του συλλογή στο μεγαλύτερο fashion music event. Οι υποψήφιοι σχεδιαστές θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και δείγματα της collection τους με video ή φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση fashiondesigner@mad.tv.

Την επιμέλεια του πλέον καθιερωμένου θεσμού μόδας και μουσικής θα αναλάβουν οι Fashion Directors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης και την καλλιτεχνική & σκηνοθετική καθοδήγηση ο Φωκάς Ευαγγελινός.

 

Το φετινό 4ο Madwalk by Coca Cola light  θα πραγματοποιηθεί σε νέο χώρο, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, την Πέμπτη 3 Απριλίου και θα παρουσιάσει η Μαίρη Συνατσάκη η οποία θα μοιραστεί τη σκηνή μαζί με ανατρεπτικούς guests.

 

Για δεύτερη χρονιά στο Madwalk by Coca Cola light η BSB προκαλεί τις fashion lovers να ντυθούν στα κόκκινα, να φωτογραφηθούν και να στείλουν την φωτογραφία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση bsbcontest@mad.gr για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, The Red Dress Contest. Η τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα special treatment με makeup και hair styling από τον συνεργάτη της Μαίρης Συνατσάκη στο καμαρίνι της ενώ επίσης θα παρακολουθήσει μαζί με μία φίλη της όλη τη βραδιά από την θέση των VIP.

 

 

 

 

 

 

 

Επιπλέον, η Coca-Cola light συνεργάζεται με την BSB και παρουσιάζουν ειδικά για το Madwalk by Coca Cola light ένα μοναδικό κόκκινο φόρεμα “The Red Dress“, δημιουργία της εταιρείας μόδας BSB. Το συγκεκριμένο φόρεμα θα παρουσιαστεί την ημέρα του event και στη συνέχεια θα πωλείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της BSB (www.bsbfashion.com)  και σε επιλεγμένα καταστήματα σε περιορισμένο αριθμό (limited edition). Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του προγράμματος ‘Νιώσε την καρδιά σου’ της Ε.ΕΛ.Ι.Α. που συνεχίζεται με την υποστήριξη της Coca-Cola light.

JOIN THE FASHION ROCKSTARS!

 

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας το συντομότερο, καθώς η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!

  • Σημεία προπώλησης:

-      Online στο www.viva.gr

-      Τηλεφωνικά στο 11876

-      Στα καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου και Seven

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγαπημένο σας θεσμό MadWalk by Coca-Cola light – The Fashion Music Project, θα βρείτε στο www.madwalk.gr ή συντονιστείτε στο Mad TV και στο Mad Radio 106.2.

Submit a Comment